fbpx

BMW Vision M NEXT – elképzelt jövőkép

A BMW Vision M NEXT tanulmányautó a BMW M divízió elképzelt jövőképébe enged idő előtti betekintést – egy futurisztikus formanyelvvel megáldott, hálózatról tölthető sportautó képében.

A közeli jövő autóvezetőinek már lehetőségük lesz arra, hogy eldöntsék, tényleges vezetőként vagy utasként kívánnak-e beülni a kormány mögé. A BMW Vision M NEXT tanulmányautóval a BMW Group arra a kérdésre ad választ, hogy milyen formát ölthet a jövőben a vezetés azon kézzelfogható élménye, amelyet a márka ügyfelei a saját irányításuk mentén váltanak valóra.

A BMW Vision M NEXT tanulmányautó főbb jellemzői:

  • Átemelt gének a BMW telivér sportautóiból: az olyan dizájnmegoldások, mint az alacsony vonalvezetésű, ék alakban megrajzolt jármű-sziluett, az összetéveszthetetlen karosszériafényezési árnyalat és a sirályszárnyas ajtók, egytől egyig a BMW Turbo és a BMW i8 jövőbe mutató örökségei.

  • Az erőteljes plug-in hibrid hajtáslánc-technológia – amelynek első és hátsó tengelyén egy-egy elektromos motor dolgozik – károsanyag-kibocsátástól mentes, tisztán elektromos hátsókerék-meghajtást és (aszfaltra tapadó) összkerékhajtást hív életre. Szükség esetén a hátsókerék-meghajtásba egy erőteljes négyhengeres benzinmotor is be tud kapcsolódni. A 600 lóerőnyi maximális rendszerteljesítmény három másodperc alatt abszolvált nulla-százas gyorsulást eredményez, miközben a jövőbiztos nagyvárosi közlekedést egyetlen feltöltéssel is 100 kilométer zéró emissziójú hatótávolság garantálja.
  • A BOOST+ üzemmód egyetlen gombnyomással elérhető többlet-teljesítménnyel kecsegtet. Az autó minden esetben figyelmezteti a vezetőt, amikor elérkezettnek látja az időt a BOOST+ üzemmód aktiválására.
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb