fbpx

Bemutatkozik a Quaro autóalkatrész termékcsalád

Az autóalkatrészek megvásárlása, nem mindig a legkönnyebb feladat. Aki nem járatos ezen a területen, könnyen elveszhet a hatalmas választékban. Melyik márka termékét válasszuk? Hol érdemes beszerezni a szükségessé vált alkatrészeket? Legtöbbünk számára nem csak a megfelelő minőség, hanem a megfizethető ár is lényeges.  

A Quaro termékcsaládot a világ egyik vezető alkatrészgyártója gyártja, amely féktárcsák, fékbetétek és stabilizátor rudak gyártására szakosodott. A vállalatnak jelenleg közel 4000 féle terméke van a kínálatában, amely a világ járműparkjának jelentős részét lefedi, és ez a szám még nem végleges, folyamatos az alkatrész fejlesztés újabb és újabb típusokhoz. A Quaro termékeit elsősorban német, francia, olasz és ázsiai autókban használják, kínálatuk több, mint 70 országban elérhető. 

quaro

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a biztonságos közlekedés nagyrészt azon múlik, hogy milyen állapotban van az autónk. Nagyon fontos a rendszeres szerviz, mert az átvizsgálásnak köszönhetően még időben fény derülhet a kisebb-nagyobb meghibásodásokra, s így elejét vehetjük a komolyabb kiadással járó problémáknak.

A Quaro stabilizátor összekötő rudak élettartamát megnöveli a fokozott ellenállóképesség nehéz körülmények között, ami hozzájárul a hosszan tartó működésükhöz, és garantálja a futóműből származó rezgések kitűnő csillapítását. Főbb előnyei:

 • a rudazat nagyobb átmérője
 • nagyobb átmérőjű gömbfej
 • a gömbfej házának jobb anyagkeveréke
 • a gömbfej menete erősített anyagból készül

quaro

Valószínűleg nem kell hosszan ecsetelni, hogy mi is pontosan a fékrendszerek szerepe a gépjárműveknél, éppen ezért nem szabad elhanyagolni a fékalkatrészeket, és felülvizsgálat után, ha a szükség úgy hozza, cserélni kell őket. A Quaro fékbetétek biztosítják a rövidebb féktávolságot, használatuk meghosszabbítja a betétek cseréje közötti átlagos intervallumot. Az összes Quaro fékbetét rezgéscsillapítóval van ellátva, így jelentősen csökken a fékezés során esetlegesen fellépő akusztikus rezonancia jelensége.  A gyártásához használt kiváló minőségű keverék megfelel az eredeti berendezésekre vonatkozó összes biztonsági kritériumnak. A Quaro fékbetétek nemcsak megfelelnek az összes alkalmazandó szabványnak, hanem meghaladják kritériumaikat is, és legfontosabb előnyeik többek között a következők:

 • fékezés közben nincs rezgés és csikorgás
 • hosszú élettartam
 • sokkal jobb súrlódási együttható
 • alacsony fékporképződés
 • optimális működés a teljes hőmérsékleti tartományban
 • nem okoznak gyorsabb féktárcsa kopást

A fékbetétek kínálatát ideálisan egészítik ki a Quaro féktárcsák, amelyek anyagösszetétele a gyártó fékbetétjeinek a kopóanyag keverékhez vannak igazítva. Korróziógátló bevonattal látták el őket, így a tökéletes fékhatás mellett késlelteti a tárcsák szélein fellépő korróziós folyamatot, megakadályozva azok törését és sokkal hosszabb ideig biztosítva a kiváló megjelenést. A Quaro féktárcsák előnyei összefoglalva:

 • a fékbetét kínálat nagyszerű kiegészítése – a kínált dörzsbetétek anyagkeverékéhez illeszkedő öntöttvas tartalommal rendelkeznek
 • a tárcsa korróziógátló bevonattal rendelkezik, így felszerelés előtt nem igényel zsírtalanítást, ezzel csökkentve a költségeket, és a javítás időtartamát
 • hosszantartó új, korróziómentes hatás fenntartása a féktárcsa élein.

A Quaro termékeket keresse a zparts.hu webáruházban.

Regisztrálj a kedvezményekért, katt ide!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb