fbpx

Az új Kia Sportage első képei

A Kia ma bemutatta az új, ötödik generációs Sportage első hivatalos fotóit. A márka legnépszerűbb szabadidő modelljének hivatalos bemutatóját júliusban rendezik Koreában. Az új Sportage mércét állít a kategóriában, nem csak konnektivitásban és hajtásláncok terén, de külső-belső formáival is. Az új modell kifejezetten európai ízlésre formált változata szeptemberben lép piacra, ilyen kivitel most először jelenik meg a sorozat eddigi 28 éves történetében.

Az új Sportage megjelenése az idén bemutatott és a dizájnszakmában általános elismeréssel fogadott friss Kia formafilozófia, az ‘Egyesült ellentétek’ jegyében született, ez határozza meg nem csak az újdonság formáit, de teljes karakterét is. Az első fotókon is jól látható az összeszedett és határozott, természet és egyszerűség ihlette letisztult megjelenés.

Izmos külső és innovatív belső
Az új Sportage kiállása izmos, miközben körvonalai kifinomultak. Különleges és fontos friss részletek a felületeket megtörő éles karaktervonalak. Az orr megjelenésének hatása azonnali és mély, a különösen részletgazdag kidolgozású fekete hűtőmaszk vonalai szélesítik a megjelenést. Hátul a széles vállvonal finoman ereszkedik az új Kia logót és a Sportage feliratot is keretező lámpatestekig.

Az utastér kifejezetten vezetőcentrikus, határozott, ugyanakkor kifinomult és magas technológiai színvonalú. A műszerpult központi eleme a látványosan kialakított integrált íves kijelző.

“Saját, természet és modernitás ihlette múltunkból merítve az új Sportage bátran mutat újat külső és belső kialakításával egyaránt.” – mondta Karim Habib, a Kia alelnöke és globális formatervezési vezetője. “Az új Sportage nem csak előre lép, de szintet is ugrik a szabadidő autók mezőnyében.”

Az újdonsággal kapcsolatos további részletek hamarosan.

forrás: kiamotors.hu

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb