fbpx

Az új BMW M8 Competition Coupé, az új BMW M8 Competition Cabrio és az új BMW M8 Competition Gran Coupé

A BMW M GmbH részletekbe menő frissítést hajt végre luxusszegmensben kínált nagyteljesítményű sportautó-hármasán. 2022 márciusától a bajor prémiumgyártó ügyfelei a vérpezsdítő teljesítmény és a fejedelmi exkluzivitás páratlan harmóniájának minden korábbinál átfogóbb egységét élhetik át. Az új BMW M8 Competition Coupé, az új BMW M8 Competition Cabrio és az új BMW M8 Competition Gran Coupé karosszériáját, illetve utasterét a lélegzetelállító sportosság és a luxus minőség jegyében, optimalizált járműkapcsolati megoldásokkal fűszerezve tervezték meg a mérnökök.

A BMW M GmbH részletekbe menő frissítést hajt végre luxusszegmensben kínált nagyteljesítményű sportautó-hármasán. 2022 márciusától a bajor prémiumgyártó ügyfelei a vérpezsdítő teljesítmény és a fejedelmi exkluzivitás páratlan harmóniájának minden korábbinál átfogóbb egységét élhetik át. Az új BMW M8 Competition Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 11,0 – 11,4 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 251 – 260 gramm / km), az új BMW M8 Competition Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 11,2 – 11,6 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 255 – 264 gramm / km) és az új BMW M8 Competition Gran Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 11,2 – 11,6 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 256 – 264 gramm / km) karosszériáját, illetve utasterét a lélegzetelállító sportosság és a luxus minőség jegyében, optimalizált járműkapcsolati megoldásokkal fűszerezve tervezték meg a mérnökök.

A luxus minőségű, nagyteljesítményű modellhármas kifejező formanyelvét nyolc új karosszériafényezési árnyalat és 20” méretű, csillagküllő-dizájnú BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra nyomatékosítja, amelyekkel a bajor prémiummárka ügyfelei tetszésük szerint szabhatják személyre az autó kisugárzását. Első ízben válik elérhetővé az M lights Shadow Line külső felszereltségi csomag is.

Az alapfelszereltségként kínált BMW M sportülésekhez és az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető, Alcantara-betétekkel bővített M Carbon kagylóülésekhez egyaránt elérhetővé válik az új, Black / Sakhir Orange árnyalatú teljes Merino bőr / Alcantara kettős kárpitozás.

Minden korábbinál könnyedebb járművezérlés a BMW iDrive operációs rendszer (immár 12,3” képernyő-átmérőjű) központi kijelzőjének érintés-érzékeny funkciójával.

Magával ragadó teljesítmény: kivételesen magas fordulatszám-tartományig kalibrált, 460 kW / 625 lóerő maximális teljesítményre képes V8-as benzinmotor M TwinPower Turbo technológiával, nyolcfokozatú M Steptronic automataváltó Drivelogic-kal, M xDrive intelligens összkerékhajtás és aktív M differenciálmű. Az új BMW M8 Competition Coupé és az új BMW M8 Competition Gran Coupé így 3,2, az új BMW M8 Competition Cabrio pedig 3,3 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra.

Rendkívül magas szintű torziós merevség és típus-specifikus futómű-technológia elektronikusan vezérelt lengéscsillapítókkal, amelyeket a menetdinamika, az agilitás és a mérnöki precizitás BMW M modellekre jellemző egysége mentén fejlesztettek ki a mérnökök.

A középkonzolon található „Setup” és „M Mode” gombok a vezetés élményének széleskörű személyre szabhatóságát kínálják. Amíg előbbi a járműbeállításokhoz kínál közvetlen hozzáférést, addig utóbbi a kijelzők és a vezetést támogató rendszerek preferált hangolását teszi lehetővé.

Átfogó alapfelszereltség BMW Laserlight lézerfény-technológiával, BMW Head-Up kijelzővel, BMW Live Cockpit Professional műszerfal-elrendezéssel, Harman Kardon surround audiorendszerrel, Driving Assistant csomaggal és parkolóasszisztenssel (Parking Assistant).

BMW.hu

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb