fbpx

A Honda is izgalmas modelleket visz Genfbe

Számos újdonsággal készül a – március 8. és 18. között esedékes – Genfi Autószalonra a Honda. Porondra lép többek között a világ legkelendőbb szabadidő-autójaként számon tartott CR-V legújabb generációja, és a Civic Type R TCR versenyautó is.

Vadonatúj CR-V

A Genfi Autószalonon ünnepli európai premierjét a Honda CR-V legújabb generációja. A modell ezentúl hibrid hajtáslánccal is elérhető lesz az öreg kontinensen, nem mellesleg minőségét, megjelenését, belső kialakítását és kifinomultságát illetően is nagyot lépett előre a kifutó nemzedékhez viszonyítva. A rendkívül népszerű, 160 országban kapható Honda CR-V szabadidő-autó új változatában – a SPORT HYBRID i-MMD rendszernek köszönhetően – két különálló erőforrás dolgozik.

Motorsport-ünneplés Honda módra

Jelen lesz a vadonatúj Civic Type R TCR, amivel a WTCR 2018-as futamain indul a Honda, és számos egyéb aszfaltszaggató is, közöttük olyan ínyencségekkel, mint az NSX GT3 vagy a MotoGP-világbajnok RC213V versenymotor. Mindemellett a World Superbike sorozatban és a Dakar Rallyn induló Hondákat is közszemlére állítják.

Elsőként szerepel nemzetközi autókiállításon a Jazz X-Road

A seregszemle egyik legjobban várt újdonsága kétséget kizáróan a Jazz X-Road. A terepes megjelenésű modell a nemrégiben bemutatott Jazz 1.5 i-VTEC Dynamic szomszédságában fogadja majd az érdeklődőket, tekintélyt parancsoló megjelenését egyebek mellett a fekete, műanyagból készülő kerékjáratív-borításoknak és küszöbszoknyáknak, az ezüstre fényezett első-hátsó koptatóknak, valamint a 16 colos, könnyűfém felniknek köszönheti. A különleges kivitel mozgatását 1,3 literes, 103 LE-s, benzines motorra bízták a Honda mérnökei, az erőátvitelről hagyományos manuális váltó vagy extraként rendelhető CVT (Continuously Variable Transmission – folyamatosan változó áttételű automatikus váltó) gondoskodhat.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb