fbpx

Az új Ford Transit Custom PHEV – a jövő munkatársa

Az új, csúcstechnológiás Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) azért készült, hogy segítse a még hatékonyabb munkavégzést.

Ford Transit Custom PHEV

A nagyobb teljesítményű akkumulátor hálózati aljzatról tölthető, és teljesen feltöltve valamint csak elektromos áramot fogyasztva akár 50 km-t (31 mérföldet) is képes megtenni. A többszörösen díjnyertes 1,0 literes EcoBoost motor támogatásával, amely szükség esetén életbe lép, hogy feltöltse és növelje az akkumulátor kapacitását, ez a Transit Custom PHEV hosszabb távokon is kiemelkedően gazdaságos.

A megfelelő szintű töltöttségi állapot elérése után visszakapcsolható a csak elektromos üzemmód, ami segíti a költségek és a légszennyezés csökkentését. A rendszer fejlett öntöltő technológiát, például regeneratív fékezést is alkalmaz, hogy energiát juttasson vissza az elektromos akkumulátorhoz.

Azért, hogy a legendás Transit rakteret megtartsuk, az elektromos akkumulátort és a hajtóművet elrejtettük a jármű alváza alatt. Ez azt jelenti, hogy továbbra is könnyen hozzáfér az akár hat köbméternyi helyhez a raktérben.

Az új Transit Custom PHEV FordPass modemmel is elérhető. (Magyarországon jelenleg nem elérhető.) Ez az intelligens rendszer lehetővé teszi, hogy minden korábbinál jobban csatlakozhasson Transitjához. Telefonjára közvetlenül jármű-egészségügyi riasztásokat kaphat, zárhatja, nyithatja, sőt távirányítással indíthatja az autót, a valós idejű forgalmi adatok pedig segítenek elkerülni a dugókat.

Ford Transit Custom PHEV
Ford Transit Custom PHEV

A Transit Custom Plug-In Hybrid tervezésének köszönhetően csökkenti a légszennyezést, mégis biztosítja a Ford Transit Customtől elvárt variálhatóságot, teljesítőképességet és megbízhatóságot.

forrás: www.ford.hu

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb