fbpx

Leleplezték a 16. AMTS nyereményautóját

Az elmúlt négy nap igen mozgalmas volt az építőcsapatnak, akik ennyi idő alatt készültek el az Automobil és Tuning Show idei nyereményautójának átépítésével a Westendben.

Január 31-én, hétfőn egy sajtótájékoztató keretein belül mutatták be a szervezők, a Mazda MX-5 NC roadster végleges formáját, amely szerintem nagyon fiatalos és egyedi lett. A hagyományok szerint az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a nagyszabású szezonnyitó járműfesztiválra, amelyet május 27-29 között rendeznek a Hungexpo területén.

A délelőtti eseményt a szokott a helyen, a Millenium udvarban található standon bonyolították le, ahol szalonautók és versenygépek is kiállításra kerültek. Persze a figyelem legjava az átépített roadsterre irányult.

A szervezők és meghívott vendégeik beszéltek többek között arról, hogy a 16. alkalommal megrendezésre kerülő Automobil és Tuning Show 2022-ben több újdonsággal és újítással várja majd az érdeklődőket május 27 és 29 között a megújult Hungexpo területén.

A már szokásos autós szezonnyitón egy belépőjegy áráért rengeteg programon vehetsz részt, ahol a korábbiakhoz hasonlóan a rendezvény gerincét ismét a színes nemzetközi kiállítók biztosítják, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig. Mivel a múlt, jelen és jövő autócsodáit egyaránt szeretnék megmutatni, így új autó, valamint járműtörténeti és veterán kiállításokkal is készülnek, valamit egy soha nem látott friss tematikával, amelyről nem árultak el többet…

Na, de száz szónak is egy a vége, íme a mai sajtótájékoztatón készült fotóim:

Ne feledd, hogy az elkészült autót akár TE is megnyerheted, ha vásárolsz a rendezvényre egy teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet. Erről bővebb információkat és teendőket az AMTS.hu oldalon találsz, a linkre kattintva.

Írta és a fotókat készítette: Háfra Zsolt

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb