fbpx

A New Times Racing pilótái sikerrel abszolválták a MAMI Kupa máriapócsi fordulóját

Július első hétvégéjén Máriapócson rendezték meg a MAMI Kupa második fordulóját, amelyen az NTR három motorosa is rajthoz állt.

Az SSP300-as kategóriában Kun Csaba, az OT YT 125 2T-ben Fényi Bence és Oláh Balázs képviselte a csapatot, igaz utóbbi csak vasárnap tudott csatlakozni a többiekhez. Szombaton az úgynevezett kupanapot tartották, ahol két időmérő és egy verseny szerepelt a programban. Fényi Bence az első mért edzésen még csak ismerkedett a pálya nyomvonalával és állapotával. Csabához hasonlóan ő is fokozatosan gyorsult a második időmérő alatt, végül Bence a 8., míg Csaba a 2. leggyorsabb időt érte el a saját kategóriájában.


A délutáni versenyen Fényi Bence az OT YT 125 2T-ben komoly csatákba keveredett, már az ötödik helyen motorozott, amikor az utolsó körben egy bosszantó technikai hiba miatt (üzemanyagellátási probléma) ki kellett állnia. Kun Csabát az SSP300-ban viszonylag eseménytelen versenyen, kiegyensúlyozott és pontos motorozás után másodikként intette le a kockás zászló. Ennek ő kifejezetten örült, hiszen elérte a hétvége előtt kitűzött célját, és dobogóra állhatott.A vasárnap már a bajnokságé volt a főszerep, amikor is a New Times Racing kiegészült Oláh Balázzsal, aki az OT YT 125 2T kategóriában a komoly hőséggel dacolva is képes volt 8. leggyorsabb időt motorozni az időmérőn, alig lemaradva az éllovasok között harcoló Fényi Bencétől. A versenyek alkalmával mindkét rider remekül teljesített saját magához képest. Sajnos Balázs szereplését beárnyékolta egy műszaki probléma, ami miatt a második versenyt már nem tudta befejezni. Az SSP300 mezőnyében Kun Csaba ezen a napon is a második leggyorsabb időt tudhatta magáénak, végül ezt a pozíciót tudta tartani a versenyen is.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb