fbpx

A Nagy Lökösök!

Történt egyszer, hogy barátnőmmel a szokásos benzinkútra beálltunk tankolni és mondta kedvesem, milyen szép is az a Corsa ott előttünk. Igen, valóban mutatós volt! Meg is nézegettem, ki is jött a gazdija, meg is említettem neki: Nagyon csinos a verda. Erre ő is megdicsért és mondta, hogy neki vannak zsír új nagy Hungaro Ladás lökhárítói Samarára, küszöbtoldatokkal együtt. Megvette még anno, vacsi újonnan és annyiban maradt a Csacsi projekt nála. Így történ, hogy évekig a padláson pihent egy pár teljesen új lökhárító a hozzá tartozó küszöbökkel. Le is csaptam rá, telefonszámot cseréltünk és a hét végén már mentem is értük. Valóban karcmentes volt és sosem volt kocsin. Én fúrtam rá az első lyukakat. Hát ilyen a szerencse?! Ezek a véletlenek???! Ki tudja, de meglett.

123456551942_489498071079517_316324884_n
Viszont ebben a típusban volt egy tagolás, ami kicsit kettéosztja a lökhárítók formáját, egy „csík”. Na, támadt is bennem egy ötlet, legyen Golf Gt jellegű piros csík benne. Fogtam a kis ecsetemet, a lakkomat és húztam is bele egy szép vonalkát! Persze közben pizzát majszolgattam és kólát szürcsöltem, de most már JÉGGEL! Ugyanis eljött a nyár. :) Kiegészült a kombó is, a jég társaságával. :) Miután kipingáltam a lökiket, úgy nyersen, fényezetlenül felkerültek. Leápolgattam műanyagápolóval kívül belül, csillogott villogott és azóta is teszi. :) A küszöböket nem tettem fel, nekem az már sok lett volna… Így dögösebb.
Előre kötöttem ködlámpákat, mivel megvolt a gyári fészke. Kapott egy Wesem párost, amit lefóliáztam füstre. Ha jól emlékszem nagyon sokat tököltem ezzel a projekttel, kerekedett is némi vita belőle a párommal. :) De tudta már a diagnózist: BETEG az emberünk, súlyos autóbuzi! :) Ahogy megboldogult nagyapám szokta mondani.

Üdv: Titi :)

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb