fbpx

A Hyundai Kona és a NEXO is elismerésben részesült

A Hyundai az idén két Red Dot formatervezési díjat nyert el, amely az egyik legismertebb nemzetközi formatervezési és innovációs díj. A Hyundai hidrogén-üzemanyagcellás járműve, a NEXO és a B-szegmens SUV-ja, a Kona szintén díjat nyert az Autók és Motorok kategóriában. A Kona a kiemelkedő formatervezés és innováció terén kapott elismerést az „SUV/terepjáró” járművek kategóriájában, a Hyundai NEXO pedig az alkategóriájában mutatott kiváló teljesítményt. A rangos díj a termék funkcionalitását, tartósságát, innovációs szintjét és általános minőségét értékeli a forma és a funkció szempontjai szerint.

A NEXO a Hyundai második generációs hidrogén-üzemanyagcellás elektromos járműve. Letisztult és nyugodt megjelenés jellemzi, amelyet áramvonalas sziluettje és a „lebegő tető” hatás emel ki. A vadonatúj Hyundai NEXO az autózás jövőjét formálja, és ez a modell a Hyundai technológiai zászlóshajója. Az első hidrogén meghajtású SUV ötvözi a SUV-k gyakorlati alkalmazhatóságát a tiszta, fejlett hidrogén-üzemanyagcella know-how-jával, amely a legfejlettebb technológiát kínálja a piacon autonóm vezetési képességekkel, intelligens, fejlett vezetéstámogató rendszerekkel és a szegmens legerősebb meghajtásaival.

A Kona kiszélesíti a Hyundai sikeres SUV kínálatát. A karcsú, éles és színes formatervezésével egyedülálló kínálatot jelent a B-szegmens SUV-k körében. A merész külső vonalak, a kellemesen tágas belső tér és a nagy teljesítményű motorválaszték teszi a B-szegmens SUV-t alkalmassá a modern, városi életre.

A vásárlók egyre inkább a formatervezése miatt választják a Hyundai márkát. Az a tény, hogy ezt a tekintélyes elismerést az ötödik egymást követő évben megkapta a márka, tükrözi a vállalat folyamatos elkötelezettségét olyan autók gyártása mellett, amelyek egyedülálló és kialakulóban lévő formatervezési nyelvet „beszélnek”. A 2018-as díj követi a Hyundai Azera 2017-es évi elismerését, az i30-ról és a díjnyertes IONIQ-sorozatról tett elismerő nyilatkozatokat, valamint az i20 és a Sonata 2015-ös illetve az i10 és a Genesis 2014-es kettős elismerését.

A Red Dot formatervezési díjat formatervezőkből, professzorokból és újságírókból álló zsűri ítéli oda, és világszerte úgy tekintenek rá, mint a kiemelkedő minőségű formatervezés legkeresettebb díjára. A 2018-as versenyre 59 országból neveztek, így a Red Dot díj a világ legnagyobb termékversenye.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb