fbpx

A Honda újdonságai a Párizsi Autószalonon

A párizsi seregszemle látogatói előtt leleplezték többek között az új, immáron sorozatgyártásra kész európai CR-V Hybridet, valamint a felfrissített HR-V-t is.

A CR-V Hybrid a márka első hibrid szabadidő-autója az európai piacon, hajtásláncának működését a Honda által fejlesztett i-MMD vezérlőegység szabályozza. A három üzemmódot (elektromos, hibrid és benzines) felsorakoztató rendszer automatikusan kapcsol a menetprogramok között, így minden helyzetben optimális teljesítményleadás és üzemanyag-felhasználás jellemzi a típust.

A sorozatgyártásra kész CR-V Hybrid mellett természetesen a benzines modellek is megmutatták magukat a francia fővárosban, így – a hétszemélyes kivitelben is megvásárolható – szabadidő-autó összes változatát megismerhetik a látogatók.

Szintén a Párizsi Autószalonon ünnepelte európai premierjét az esztétikai és műszaki szempontból is felfrissített Honda HR-V. A 2019-es modellváltozat orr-részét immáron a Honda arculatához igazodó, szárnyat idéző, „Solid Wing Face” névre keresztelt dizájn határozza meg, melynek legfőbb eleme a hűtőrács felett elhelyezett, sötét, ámde magasfényű króm dísztőelem, valamint a minden modellváltozathoz alapfelszereltségként kínált, LED-es nappali menetfénnyel kiegészített vetítőlencsés fényszórópár.

A piaci bevezetés kezdetén 1.5 i-VTEC erőforrással lesz megvásárolható a 2019-es HR-V, az 1.5 VTEC TURBO és az 1.6 i-DTEC jövő tavasszal érkezik.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb