fbpx

A CUPRA Formentor a rangos Év Autója 2021 díj hét döntős jelöltje között

  • A CUPRA első egyedi tervezésű és fejlesztésű autóját a nemzetközileg elismert Év Autója 2021 díjra jelölték
  • Az Év Autója 2021-et 60 rangos autós újságíróból álló testület bírálja el 23 európai országot képviselve
  • A végső nyertest március 1-én hirdetik ki

Budapest, 2021. január 8. – 2018 februárjában született meg a CUPRA, a rendhagyó, kihívó márka, amely most egy teljesen új termék portfóliót kínál: CUPRA Ateca, CUPRA Leon és CUPRA Formentor. A CUPRA releváns márka a piacon, amelyet most a CUPRA Formentor jelölésével a rangos Év Autója 2021 díj hét döntőse közé történt beválasztása is megerősített.

cupra

A CUPRA Formentor, a márka első egyedi tervezésű és fejlesztésű járműve, hat másik döntőbe került modellel együtt vív meg a végső győztes címért.

A CUPRA Formentor jelölése az idei Év Autója díjra tisztelgés a márka teljes csapatának kemény munkája és odaadása előtt” – mondta Wayne Griffiths, a CUPRA és a SEAT elnöke. „A CUPRA Formentor – első egyedi tervezésű és fejlesztésű modellünk – igazi fordulópontot jelent: olyan dimenziót hoz a piacra, amelyre még nem volt példa, elősegítve a márka láthatóbbá és vonzóbbá tételét. A CUPRA Formentorral új, növekvő szegmenshez csatlakozunk Európában.”

A CUPRA Formentor egy nagy teljesítményű autó előnyeit egyesíti egy SUV tulajdonságaival. Ez egy olyan jármű, amely összefogja a mai vásárlók igényeit olyan választékkal, amely megkülönbözteti és kiemeli az átlagból. Hét különböző hajtáslánc széles skálája, köztük két plug-in hibrid változat, egy teljesen összekapcsolt élmény, valamint a legfejlettebb biztonsági és kényelmi rendszerek emelik új szintre a crossover kupét. És most új módon vállalja fel a versenyt.

Az Év Autója 2021 megválasztásához Európa-szerte elismert autos újságírókból álló zsűri jön össze azzal a céllal, hogy megtalálják a legkiemelkedőbb új autókat.

A díj zsűrije 60 tagból áll, akik 23 európai országot képviselnek, akik együtt választják ki a végső győztest. A nyertest március 1-jén hirdetik ki.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb