fbpx

A C4 CACTUSSZAL BŐVÜL A „C-SERIES” SPECIÁLIS SZÉRIA

A 2019-ben bevezetett centenáriumi „Origins” gyűjtői kiadás sikere után a Citroën 2020-ban újabb átfogó speciális szériát kínál. A „C-Series” elnevezés „C” betűje egyszerre utal a Citroën névre, a kényelemre (Comfort) mint márkajellemzőre és a modellek karakteres (Character) dizájnjára.

A középkategóriás speciális szériát különleges színvilága és anyagválasztása különbözteti meg a többi modelltől, fő vonzereje pedig lenyűgöző kényelmi felszereléseiben rejlik.

A 2018-as bevezetése óta több mint 140 000 példányban elkelt és a kompakt limuzinok között egyediségével hódító új generációs C4 Cactus-on is már májusi rendeléstől elérhető az új speciális széria.

A C4 Cactus C-Series 2020. május 4-től PureTech 110 S&S 6 sebességes kézi váltós kivitellel vagy BlueHDi 100 S&S 6 sebességes kézi váltós változatban rendelhető.

citroen

ÚJ GENERÁCIÓS C4 CACTUS: TÖBB MINT 140 000 ELADOTT PÉLDÁNY
Az első generációhoz képest teljesen újragondolt, 2018 elején bevezetett új C4 Cactusnak sikerült kivívnia helyét a kompakt ötajtósok erős verseny jellemezte szegmensében. A különleges design, az egyedülálló kényelem és a
kategória legjobbjai között számon tartott technológiák eddig több mint 140 000 ügyfelet hódítottak meg.
A modern és letisztult stílusú, karakteres, új generációs C4 Cactus-szal a kellemes közérzetet és teljes lelki nyugalmat célzó Citroën Advanced Comfort® programba illeszkedő két új innováció jóvoltából a kényelem terén is új dimenziók nyíltak. A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek (Progressive Hydraulic Cushions™) hála átélhető a „repülő szőnyeg” élmény, ráadásul az innovatív felfüggesztés úgy szűri az
útegyenetlenségeket, hogy közben a menettulajdonságok és a vezetési élmény sem szenvednek csorbát. Az Advanced Comfort ülések mind kinézetre, mind a testtartás, az elsődleges üléskomfort és a dinamikus kényelem
szempontjából kifogástalanok, így az utasok valóságos védőburokban érezhetik magukat. Minden adott a tökéletes utazási élményhez.

citroen

C4 CACTUS C-SERIES: AZ ELEGÁNS ÉS KARAKTERES STÍLUSÚ,
ULTRAKÉNYELMES KOMPAKT ÖTAJTÓS
A C-Series speciális széria mostantól a C4 Cactus kínálatában is megtalálható. A speciális széria a modell különleges egyéniségét és egyedülálló kényelmét hangsúlyozza, és a szín- és anyaghasználatot, valamint a fedélzeti életet megkönnyítő felszereléseket helyezi előtérbe.
Külsejére nézve a C4 Cactus C-Series egy kifinomult és elegáns ötajtós személyautó. Különlegességét az Airbump® betéteken és a ködfényszórókon elhelyezett eloxált mélyvörös dekorelemek adják. Az első ajtókon, a visszapillantó tükrök alatt különleges „C-Series” domborlogó látható.
Az elérhető karosszériaszínek visszafogottak és elegánsak: a fehértől (hófehér és gyöngyházfehér), a szürkén át
(acélszürke vagy platinaszürke) a feketéig (obszidiánfekete) terjedő árnyalatokkal 5 harmonikus, kifinomult és eredeti megjelenés alakítható ki.
A beltérben a C-Series kiadás jellegzetes hangulata fogad. A letisztult, otthonos műszerfalat díszítő pántok és vasalások a legnemesebb bőrdíszműves hagyományt és az utazás világát idézik. A műszerfallal jól harmonizálnak a fehér díszöltésekkel ellátott, ultrakényelmes Advanced Comfort ülések. A háttámlák felső részén húzódó vízszintes vörös csíkban a karosszériát díszítő dekorelemek színe köszön vissza. Az üléscímkéket a kollekció exkluzív voltára emlékeztető „C-Series” felirat ékesíti. Mindezt elöl és hátul vörös díszöltésekkel ellátott, különleges fekete padlószőnyegek egészítik ki.

A kényelmes és elegáns kivitelű „C-Series” változat többek között a következőket kínálja:
– Fokozott kényelmet és nyugodt közlekedést biztosító, a mindennapi életet megkönnyítő felszerelések: elektromosan behajló külső visszapillantó tükrök, tolatóradar, automata klíma csomag, vezetőülés deréktámasszal, állítható magasságú utasülés;
– Sötétített üvegű hátsó ablakok és hátsó szélvédő, melyek még jobban kiemelik a C4 Cactus letisztult, áramvonalas sziluettjét.
A C4 Cactus C-Series változaton a hatékony és erős PureTech benzinmotor és BlueHDi dízelmotor áll rendelkezésre: PureTech 110 S&S BVM6, BlueHDi 100 S&S BVM6.
A C4 Cactus C-Series Magyarországon az alábbi akciós árakon rendelhető:
– C4 Cactus PureTech 110 S&S BVM6 C-Series – 5 350 000 Ft
– C4 Cactus BlueHDi 100 S&S BVM6 C-Series – 5 650 000 Ft

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb