fbpx

6. RTH találkozó – Hajdúnánás

Immáron a második találkozón jelenünk meg együtt Körby-vel ha azt nézzük. Az első a 10. DEVIL volt Debrecenben, most pedig Hajdúnánás. A felhajtás itt is nagy volt, de a nagy “hájp” után nekem picit csalódás volt a szervezettség. A hangosítás elég gyengére sikerült, folyamatosan gondokkal küzködtek. A műsorvezető ökörködésével nem volt gond, de hogy folyamatosan csinálta az… A hangszórókból áradó “tüctüc” zene számomra egész nap kifejezetten idegesítő volt. Lehet, hogy nekem jött meg és ne menjek akkor ilyen helyre, viszont többen mondtuk, hogy ebben talán semmi jó nincs. Fejfájás ON. A szomszédos strandon teltház volt, így inkább nem is mentünk be. Maradt a pavilon alatti egy sör, a távoli hangnyomásmérés és kipufogózajok hallgatása.

IMG_7558IMG_7581IMG_7588IMG_7607IMG_7669

Közel 250-300 autó volt kint ahogy néztem, ami tulajdonképpen egy szép szám. A talira pici kerülővel érkeztem meg, mert egy másik Trabantos kollégával megbeszéltük, hogy megyünk együtt, így Újfehértó-n (tavon?) a fene se tudja, szval hogy találkozunk. Az úttal hálistennek nem volt semmi gond, mint megbeszéltük Ádám előre lefoglalta nekünk a helyet. Minden szépen alakult. Ádám autója csodálatos… erről a képek árulkodnak is. Számos átalakítást végzett, melyet ízlésesen “vitelezett ki”. :D

Jó volt megismerni őket és természetesen más találkozókra is menni fogunk. A következtetés még mindig ugyanaz a taliról, magas Körby, menni kellene lefelé, de az autó napi szolgálatban van így nagyon nehéz. A kkövetkező nagy dobás amire mindenki készül az természetesen a KGST party Nyíregyházán. MEGYÜNK!

szerző:

Vásárhelyi Tibor

http://korby-trabant.blogspot.hu/

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb