fbpx

XVI. Flottamenedzsment konferencia

2021. október 5. – Lázár Lovaspark, Domonyvölgy

Idén ősszel immár 16. alkalommal kerül megrendezésre az IIR Magyarország egyik legrangosabb eseménye, a Flottamenedzsment konferencia! Újra a lovak közé csapunk a szó szoros értelmében október 5-én Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban.

A festői környezetben a flottapiac szereplői ülnek össze, hogy a szektort érintő változásokat, fejlesztéseket, új megoldásokat megvitassák. Ha Ön sem szeretne lemaradni az érdekességekről és aktualitásokról, még nem késő csatlakozni a rendezvény résztvevői köréhez! Ne hagyja ki az egyedülálló lehetőséget, hogy tesztelhesse együttműködő partnereink legújabb modelljeit, mint például a Ford első elektromos Mustang modelljét, a Ford Mustang Mach-E-t!

A pandémia okozta változások ezt a szektort sem kerülték el, az Eurotax képviseletében Gréts Gergely a lízingpiac átalakulásáról, az új autók értékesítésében bekövetkezett változásokról és a car policy-kat érintő változásokról fog beszélni.

„Hogyan használható a GPS alapú járműkövetés nagyméretű flotta autóinak valós idejű irányítására? Milyen előnyökkel jár a tartósbérlet szolgáltatás igénybevétele az autóflottát illetően: bemutatjuk új üzletágunkat, a Jarkon RENT-et!”

Modern rendszerek új és izgalmas funkcióiról, a fejlődési lehetőségekről bővebben is hallhat a konferencián a Jármű Kontroll Magyarország Kft. képviselőinek előadása alkalmával.

A konferencián kiemelt figyelmet kap az egyre inkább teret hódító elektromos autókat érintő témák:

Benedekffy Gábor, a Hyundai E-mobilitásért felelős vezető szakembere az új környezetbarát hajtásláncokról és az Új EV modellekről és az ahhoz elérhető szolgáltatásinkról fog kommunikálni, mint pl.: IONIQ 5, melyet személyesen is megtekinthetnek a résztvevők.

Az elektromos autók vásárlásához nyújtott állami támogatásokkal kapcsolatos aktualitásokról a Humda Zrt. igazgatója, Huszár Richárd fogja tájékoztatni a hallgatóságot.

Az integrált e-autóflotta töltési megoldásairól az MVM Mobiliti Kft. szakembereitől hallhatnak a résztvevők. Bemutatásra kerülnek a Mobiliti elért eredményei, a B2B eFlotta megoldásai.

 Jelen korunk égető témája a klímaváltozás, melyet negatív szempontból jelentősen befolyásol az autóipar is. Az Európai Bizottság nemrégiben bemutatott Fit for 55 uniós klímacsomagjából kiderül, hogy a döntéshozók szén-dioxid kibocsátást jelentős szigorítása mellett később tervezi a benzines és dízel autók gyártásának betiltását. A gépjárműpiac 2030-2035-ös éveket érintő változásairól, az EU tervezett szabályozásának tényeiről és tévhiteiről a Varga Tamás, a Citroen és Peugeot képviseletében fog beszélni.

A lízingelés során elszenvedett sérülések, okozott károk biztosításáról, a pénzügyi és az operatív lízing előnyeiről és hátrányairól Penz Tamás, Lízingszövetség Flotta Bizottság vezetője és a Merkantil Bérlet ügyvezető igazgatója fog beszélni.

Az előadások közötti szünetekben a résztvevőknek lehetőségük lesz tesztelni együttműködő partnereink legújabb modelljeit.

Valamint a fent említett partnereink mellett a CallTec Consulting, az Auto-Licit, a DKV Euroservice Hungary és az ALD Automotive, képviselőinek is feltehetik kérdéseiket.


A konferenciát követő napon, október 6-án, Budapesten egy workshop keretein belül bővebben tájékozódhatnak a cégautókkal kapcsolatban felmerülő aktuális adózási kérdésekről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélkapcsolati referensétől, Krucsó Máriától. Mellette szó lesz az elektromobilitás szabályozásáról és az elektromos autók TCO számításáról.

Ugye Ön sem szeretne lemaradni versenytársaitól? A konferencia és a workshop teljes programjáról és a jelentkezés módjáról bővebb információt talál a rendezvény honlapján itt!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb