fbpx

Tesla Model S

A Tesla megálmodója (Elon Musk), úgy tűnik, megalkotta a „lehetetlent”, talán a világ legjobb autóját. Célkitűzése az volt, hogy egy környezetbarát technológián alapuló autót állítson elő.

Úgy tűnik sikerült!

Tesla Model S

Szemet gyönyörködtető külső.

Az első elektromos sportautó a világon, amely Lotus alapokra épült. A prototípus igazolta, hogy az elképzelt ötlet működik.

A Tesla Model S már kapható négyajtós változatban, ami 416 lóerőt teljesít, a hatótávolsága több mint 300 km, és az ára kb. 30 M Ft körül alakul. A közeljövőben még három modellt ígér a gyár, amivel szeretné a termékkínálatot egyre teljesebbé tenni. A Tesla Model S lett a világ legbiztonságosabb autója.

Amerika nyugati partjain épülnek a gyorstöltő hálózatok, és fél óra alatt feltölti az autó akkumulátorait. A Tesla terve 2015-re, hogy az Egyesült Államokban mindenhol szinte kiépíteni a legtöbb gyorstöltő hálózatot. Már gazdag emberek Tesla -val járnak? Semmi sem igazoljhatja jobban, mint Amerika, mert a leggazdagabb városaiban a Model S vezette az eladási listákat.

A töltőállomások telepítésének célja, hogy Nyugat-Európa bejárható legyen a Teslával. Elon Musk saját akkugyárakat fog építeni, hogy minél több autót tudjon gyártani, és a piacra dobni.

Kíváncsiak vagyunk, hogy Magyarországon ki fog először Tesla-val járni…

ecotrex

Javasolt cikkek

Ez is érdekelhet
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb