fbpx

Škoda Evolúció Roadshow a Juvenalban

Április 19-26. között Szolnokon is ki lehet próbálni a legújabb Škodákat, az előzetes jelentkezést követően lehetőség nyílik többek között Octavia RS 4×4, Rapid Spaceback, vagy Superb Combi tesztvezetésre.

Laurin és Václav Klement 1895-ben lépett a mobilitás útjára első saját tervezésű biciklijével. Következő közös munkájuk a „Voiturett A” modell már klasszikus, négykerekű autó volt. Ahogy ezt mondani szokták, minden más már történelem.

A ŠKODA tavaly ünnepelte fennállásának 120. évfordulóját, amellyel belépett a világ legrégebben alapított járműgyártóinak sorába. 120 éves történelme alatt a ŠKODA elképesztő mérföldköveket ért el, és így vált napjaink egyik legsikeresebb nemzetközi autógyártójává.

skoda1

Legyen Ön is részese ennek a fejlődésnek, és próbálja ki a legújabb modelleket az Evolúció Roadshow rendezvénysorozat alatt, április 19. – 26. között, a Juvenal Kft. kereskedésében! A programon egyedi felszereltséggel rendelkező autókat tesztelhet, ráadásul ez a különleges alkalom különleges nyereményekkel is jár.

Tesztvezetésre jelentkezési lehetőség itt: evolucio.skoda.hu/tesztvezetes?szalon=juvenal

Az eseményről bővebb információ ide kattintva érhető el.

Képünk illusztráció.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb