fbpx

RaceVloggerek a pályán – MOTORSPORT rovatot indít a Tesztelők

2013-as megalakulásunk óta folyamatosan játszunk a gondolattal, hogy egyszer majd a benzingőz szerelmeseinek információéhségét is kielégítjük. Az elhatározás régóta él bennünk, csak épp a megfelelő embereket nem találtuk meg hozzá – egészen idáig. Ismerjétek meg ÚJ ROVATUNK szerkesztőpárosát, Tóth Krisztián Márk sportújságírót, és Háfra Zsolt fotóriportert!

A két fiatalember útja hat éve keresztezte egymást először, amikor is a semmiből felhúztak egy addig teljesen példa nélkül álló kezdeményezést: 2014-ben a Magyar Nagydíj hetében Tóth Krisztián Márk ötletét megvalósítva közönségtalálkozót rendeztek a Forma-1 előszobájában szereplő sztárokkal. Az ambícióik azóta sem hagytak alább: a srácok mára célt értek, hivatásos médiásként a hazai autó/motorsport elit krémjének dolgoznak, és közben a szakma abszolút csúcsát jelentő Forma-1-be is eljutottak. Mától pedig a Tesztelők.hu Motorsport rovatában találkozhattok az írásaikkal:

„Úgy gondolom, a mi történetünk igazán nem mindennapi. Jómagam szórakozásból kezdtem el autósport eseményekre járni, de néhány alkalom után már tudtam, hogy nekem nem lesz elég annyi, amennyit ez a közeg szimpla nézőként láttatni enged magából. Ebben az időszakban találkoztam Háfra Zsoltival, ez a barátság pedig a kezdetek óta töretlen, sőt mi több, eredményekben gazdag. Sok víz lefolyt a Dunán, de rajtunk kívül kevés olyan példát (na, jó: egyet sem…) tudnék felsorolni, ahol valakik az „utcáról” indulva egészen a Formula-1-es világbajnokság közepébe tornászták magukat.

Jómagam az ország legdinamikusabban fejlődő F1-es hírportálját vezetem, mellette több neves motorsportoló és istálló sajtófőnöki szerepkörét is ellátom. A különleges történetünk és tapasztalataink miatt egyedi módon látjuk és láttatjuk az autó/motorsportok világát, írásainkon keresztül pedig ezt a szemléletet igyekszünk majd átadni a Tesztelők.hu olvasóközönségének is.” – mondta el Tóth Krisztián Márk, aki a közösségi médiában már Magyarország legkövetettebb autósport újságírója, és a FansBrands (Magyarország Forma-1 webáruháza) bloggere.

Háfra Zsolt neve is ismerősen csenghet, fotóit, írásait és élő bejelentkezéseit eddig is gyakran láthattátok nálunk:

„Az én írásaimmal már korábban is találkozhattak a Tesztelők.hu olvasói, hiszen gyakorta jelentkezem autótesztekkel. Akik ismernek, azok jól tudják, hogy nagyon szeretem az utcai járműveket, azonban van egy olyan szegmens, ami még ennél is jobban magába bolondított: az autó/motorsport miliő. Már középiskolás koromtól fogva sokat jártam ilyen eseményekre, ahová rendszerint magammal vittem a fényképezőgépem is. Egy Hungaroringen rendezett verseny alkalmával találkoztam Tóth Krisztián Márkkal, aki felkért, hogy vegyek részt a már említett projektjében.

Attól a pillanattól fogva vállvetve küzdünk a saját céljainkért, és fokozatosan lépkedünk felfelé a ranglétrán, melyen már a legnagyobb vágyam is sikerült elérni: Magyarország legfiatalabb Forma-1 akkreditált fotósa lettem. Az eltelt idők alatt számos sportcsapatnak együtt dolgozunk, közös hírportált is indítottunk, RaceVloggers.hu néven, most pedig szívesen mondtunk igent a Tesztelőknek. Nagyon szimpatikus, hogy bizonyos lapokkal ellentétben ők nem a konkurenciát, hanem a lehetőséget látják bennünk.” – meséli Zsolt, aki a kocsik mellett a legmodernebb fotós technikákat is rendszeresen teszteli.

Érdemes lesz a Tesztelők frissen indult rovatát követni, mert az unalomig ismert hazai mainstream vonalat félretéve egy új szemszöget képviselve fogunk beszámolni a motorsport világ híreiről!

 

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb