fbpx

Plázában épült át az AMTS Audi TT-je

Izgalmasabb, mint a Lego, mert nem elég összerakni és nem csak játszani lehet vele, hanem közlekedni is, ráadásul biztonságosan. Merthogy szakavatott mágusok igazi sportautót építettek mindenki szeme láttára, egy plázában.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői idén is a bevált recept szerint főznek, nem véletlenül, hiszen hosszú ideje hagyomány már a nyilvános autóépítésük. Na és persze az is, hogy a március 24-26. közötti show belépőjegye többféle kiállításra érvényes, és egyben esélyt is jelent egy sportkocsi megnyerésére.

AMTS Audi

Az AMTS programjai között hatodik éve szerepel a háromnapos autóépítés: az elkészült járművek közül tavaly egy BMW Z4 Roadstert, korábban pedig többek között egy Volkswagen Sciroccot és a Volkswagen EOS-t sorsoltak ki. A csapat eddigi legkomolyabb mutatványa egy új Ford Mustang élő átépítése volt 2015-ben, mely az első Európába érkezett példányok közül került ki.

Akinek fenntartásai vannak a tuningolással szemben, az is megnyugodhat, mert itt nem csak látványos külső elemekkel aggatják fel az egyébként is attraktív fazonú autót, hanem például futóművét is mérnöki pontossággal hangolják a megnövelt motorteljesítményhez, valamint az új, nagyobb felnikhez. Ráadásul a közlekedésbiztonság maximális betartásával, amit a teljesen törvényes műszaki vizsga és a – példaértékűen – 100%-ig legális, forgalmi engedélybe bejegyzett módosítások  is igazolnak. Szerencsés új tulajdonosa tehát teljes biztonsággal és nyugalommal közlekedhet majd vele.

AMTS Audi

Az idei attrakció további érdekessége volt, hogy ezúttal nem a kapukon belül, hanem két hónappal a rendezvényt megelőzően, teljes nyilvánosság előtt, a WestEnd City Centerben épült át a nyereményautó.

Az Audi TT Roadster kisorsolására az AMTS harmadik napján (március 26-án), közjegyző jelenlétében kerül sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: immáron 12. alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, és ez már nemcsak Magyarország, de a közép-európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón.

AMTS Audi

A tesztelok.hu csapata, csakúgy, mint 2016-ban, idén is jelen lesz a rendezvényen, beszámolókkal, fotóriportokkal készülünk nem csupán itt, hanem a retrovasak.hu-n is!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb