fbpx

Pickupot faragtak a BMW X7-ből

A motorkerékpárok mellett a 2019. július 5-7. között megrendezett 19. BMW Motorrad Days látogatói egy egyedi „négy plusz kétkerekű” koncepciót is megcsodálhatnak a bajorországi Garmisch-Partenkirchenben: a BMW X7 pickupot, amelyet a BMW müncheni gyárának gyakornokai a létesítmény koncepciótervezési és modelltechnológiai részlegeivel karöltve készítettek el.

Az egyetlen példányban megépített jármű műszaki alapját a BMW X modellcsalád legfiatalabb, egyszersmind legexkluzívabb tagja, a BMW X7 adta. A különleges koncepció a 250 kW / 340 lóerő maximális teljesítményre képes BMW X7 xDrive40i hajtáslánc-technológiáját és egy ötüléses luxus pickup innovatív elképzelését egyesíti.

Az egyedileg megtervezett és megépített plató faborítást kapott, a koncepció használhatóságáról pedig automata szintszabályozású, kétállású légrugós futómű és számos prémium minőségű felszereltségi részlet gondoskodik. A gyakornokok fantáziája a BMW Motorrad erőteljes, minden kalandra kapható kétkerekűjével, a BMW F 850 GS motorkerékpárral válik teljessé, amelyet az alkotók a BMW X7 pickup platóján helyeztek el.

A BMW X7 pickupot a márka müncheni gyárának tizenkét szakmai gyakornoka készítette el. A karosszéria- és járműépítő, gépjármű-mechatronikai és műszaki modellezési szektorokban tanuló tehetségek a papírra vetett tervrajzokból mindössze tíz hónap alatt alkottak egy teljes értékű, tökéletesen működő, showautó-minőségű járművet, amely ráadásul a közúti forgalomban is részt vehet.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb