fbpx

Pickup a Fiattól – bemutatkozott a Fullback

Néhány héttel ezelőtt a Dubai Autószalonon leplezték le a Fiat Fullback-et, amely lényegében az új Mitsubishi L200-as, Fiat-emblémával ellátva. Annyira nem menő, mint a Toro, de ez legalább jön Európába is.

fullback2

A Fiattól igazán szokatlanok a pickupok, igaz mostanában belejöttek a platósok “tervezgetésébe” és kivitelezésébe, hiszen néhány nappal a Fullback bemutatása előtt a Toro is bejelentkezett a Brazil piacra. Előbbi azonban 2016 nyarától nem csupán kontinensünkön, hanem a közel-keleti régióban és Afrikában is megjelenik majd.

Az akár 1.1 tonna teherbírással is rendelkező, 5.1 méter hosszú Fullback szinte teljes egészében az L200 legális klónja, kivéve a hűtőmaszkot, a fényszórókat és a lökhárítókat, ezek ugyanis a Fiat által lesznek legyártva.

fullback1

Európába 2400 köbcentis turbódízel erőforrással érkezik majd, 150 és 180 lóerős változatokban, hatgangos manuális váltóval és ötsebességes automatával is elérhető lesz. Három felszereltségi szint és többféle felépítmény közül lehet majd választani, továbbá összkerekes verziót is gyártanak belőle.

Bense Róbert

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb