fbpx

Ősszel jön az új Rexton

A Ssangyong teljesen megújult zászlóshajója a márka hagyományos erősségeit ötvözi a legmodernebb technológiával. Az új Rexton továbbviszi az elődmodell összes kiemelkedő tulajdonságát, mint az alvázkeretes konstrukció, kimagasló terepjáró képességek, tekintélyt parancsoló méretek, elegáns, ugyanakkor ergonomikus dizájn kiegészülve a kor elvárásainak megfelelő aktív és passzív biztonsági berendezéseivel.

Rexton

A Ssangyong legnagyobb, D/E szegmensű SUV terepjárójával azon felhasználókra fókuszál, akik a kitűnő terepjáró képességeken túl a kényelmes és biztonságos utazást, a mindennapos használhatóságot részesítik előnyben. Az új modell a hagyományos SUV jellemzők mellett a gyártónál bevezetett technikai újdonságok segítségével újra alapozza a márka identitását és ismét a szegmens meghatározó szereplőjévé formálja a Rextont.

A motor egy 2.2 e-XDI LET (Low-end torque) közvetlen befecskendezéses dízel erőforrás, mely megfelel az EURO6 károsanyag kibocsátási normáknak. A 7 sebességes automata váltóhoz 181 lóerős, 420 Nm nyomaték leadására képes erőforrás tartozik. 6 sebességes manuális váltó esetén azonos teljesítményhez 400 Nm nyomaték párosul. A későbbiekben elérhető lesz 225 lóerős, 350 Nm nyomatékot biztosító turbós benzinmotorral is (2.0 e-XGI).

Rexton belső

A Rexton további, főbb jellemzői: Alvázkeretes konstrukció, választható öt vagy hét személyes kivitel, hátsó- vagy összkerékhajtás, utóbbi esetén felező funkcióval és differenciál zárral, nagyszilárdságú acél karosszéria, 9 db légzsák, “AppleCarplay” vagy “Android Auto” funkció, 360 fokos kamerarendszer (3D AVM), holttér figyelő asszisztens (BSD), táblafelismerő rendszer (TSR), automata vészfék asszisztens (AEBS), sávelhagyás figyelő (LDW), lejtmenet vezérlő (HDC), hátsó keresztforgalom figyelő rendszer (RTA), központi 9.2 colos HD kijelző, kulcs nélküli nyitás és indítás (PESS), motoros csomagtér ajtó, stb.

A Ssangyong március 30-án Szöulban, a legnagyobb koreai autós seregszemlén tárta nyilvánosság elé legújabb büszkeségét. A magyarországi forgalmazás 2017 harmadik negyedév végére várható.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb