fbpx

Optimalizált teljesítményt kínál a legfrissebb Polestar szoftverfrissítés

A Volvo Cars olyan új, Polestar fejlesztésű szoftverfrissítést mutatott be, amely több nyomatékot juttat az összkerékhajtással (AWD) szerelt Volvo modellek hátsó kerekeihez, dinamikusabb vezetést téve lehetővé.

A Volvo Car Group új elektromos sportmárkája, a Polestar által kifejlesztett optimalizációs szoftver révén a vezérlés gyakrabban és nagyobb mértékben juttat hajtóerőt a hátsó kerékre. Ez kedvezőbb irányíthatóságot, fokozott bekormányozhatóságot, jobb ívmeneti kezelhetőséget és pontosabb visszajelzést, valamint elinduláskor megbízhatóbb tapadást és erőátvitelt biztosít, és összességében élvezetesebb vezethetőséget nyújt.

Az AWD optimalizálás a Dynamic üzemmód választásakor, illetve az ESC menetstabilizáló rendszer kikapcsolásakor aktiválódik. A hajtóerőt a hátsó kerekekre átcsoportosító funkcióval újabb területen kínál optimalizált teljesítményt a legfrissebb Polestar szoftverfrissítés. A korábbi területek az élénkebb gázreakció, a gyorsabb gázelvételi reakció, a fürgébb fokozatváltás, a váltási pontok optimalizálása, illetve a fokozat tartása ívmenetben, valamint a megnövelt motorteljesítmény voltak.

A Polestar AWD optimalizáció a Volvo 90-es és 60-as modellszériák, valamint az XC40 benzin- és dízelmotoros kiviteleihez rendelhető 2018 augusztusától.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb