fbpx

MINI John Cooper Works Countryman

A MINI John Cooper Works Countryman orrában a márka eddigi legerőteljesebb sorozatgyártású motorja dolgozik, 170 kW / 231 lóerő maximális teljesítménnyel, amely az alapfelszereltség részeként kínált ALL4 intelligens összkerékhajtással és a sportosra edzett járműkarakter sokszínűségével kiegészülve új dimenzióba emeli a legújabb modellek vezetési élményét.

MINI John Cooper

Az új típus az alapfelszereltség részeként kínált hatsebességes manuális váltóval és az opcionálisan elérhető nyolcsebességes Steptronic sport automata váltóval is 6,5 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre, amely 0,8, illetve 0,7 másodperccel előzi meg a MINI Cooper S Countryman ALL4 hasonló értékeit.

A MINI újdonságai nem csupán a 10 kW-nyi / 13 lóerőnyi teljesítmény-többletben és az ALL4 intelligens összkerékhajtás maximális hatékonyság szerint optimalizált változatában, de a külső és belső méretek jelentős növekedésében, és az ötletesebb funkcionalitásban is megmutatkoznak.

MINI John Cooper belső

A mintegy 17 centiméterrel hosszabb és 3 centiméterrel szélesebb karosszéria alatt a tengelytávolság 7,5 centiméterrel növekedett, így az utastér és az öt teljes értékű ülés helykínálata is tekintélyes fejlődésen ment keresztül. Az alapesetben 450 literes csomagtér a hátsó üléssor ledöntésével egészen 1 390 literig bővíthető.

A modell a Sanghaji Autószalonon ünnepli világpremierjét, a sorozatgyártásban kínált első példányok pedig már 2017 tavaszán megérkeznek az utakra.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb