fbpx

Mercedes-Maybach S650 Cabriolet

A luxust mindig lehet fokozni, jó példa erre a Mercedes-Maybach kabriója, melyről a Los Angeles-i autószalonon rántották le a leplet. Az S-osztály nyitott változatára épülő modellből mindössze 300 darabot gyártanak majd, ám nem kérdés, hogy hamar a gyűjtők kezébe kerül az összes példány.

may1

A külsőhöz a króm díszítéseket és az egyedi felniket leszámítva nem nyúltak hozzá, bár azért igyekeztek jó néhány helyen feltüntetni a fényűző kabrión a Maybachra utaló jelzéseket. A csupán három színben elérhető típus belterének minden porcikája díszített, varrott, bőrözött, érdekesség, hogy a kárpitot szegélyező, szintén bőrből készült dekorelemeket Budapest névvel illették.

blank

Motorterében egy 630 lóerős, 6 literes, duplaturbós V12-es kap helyet, így aztán egyáltalán nem meglepő a mindössze 4.1 másodperces százas sprint, és az elektronikusan szabályozott végsebesség sem, utóbbiról egyébként még nem közöltek pontos adatokat.

A sorszámmal is ellátott darabok ára természetesen csillagászati lesz, forintba átszámolva százmillió fölötti összegről beszélhetünk.

ecotrex

Javasolt cikkek

Ez is érdekelhet
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb