fbpx

Március elején érkezik az új BMW X2

A világ számos piaca mellett Magyarországon is március elején debütál a bajorok legkisebb terepkupéja, az új BMW X2. A kalandokat és egyediséget kereső fiatalabb korosztályt megszólító modell az ikonikus és divatépítő stílusjegyek izgalmas elegyével, három hajtáslánc-változattal, valamint kategóriája legmodernebb digitális felszereltségével indul hódító útjára.

BMW X2

A SAV szegmens újdonsága büszkén viseli a BMW modelljeinek stílusjegyeit, a most először elérhető M Sport és M Sport X felszereltségi csomagokkal ráadásul még egyedibbé varázsolhatják az új BMW karakterét. A BMW digitális technológiák terén felhalmozott átfogó szakértelmét a látványos műszerfal és a nagyméretű kijelzők harmóniája hirdeti. Az opcionális extrafelszereltség részeként ráadásul az újdonsághoz nem csupán a színes BMW Head-Up kijelző, de a BMW Connected és a BMW ConnectedDrive teljes szolgáltatás-palettája is elérhető.

Az új BMW X2 mindezeken felül csúcstechnológiás vezetést támogató rendszerekkel teszi egyszerre könnyebbé és biztonságosabbá a vezetést. Zsúfolt autópálya-szakaszokon például a torlódás-asszisztens (Traffic Jam Assistant) veszi le a sofőr válláról a monoton araszolás terhét. Az intelligens technológia az opcionális extrafelszereltség részeként elérhető Driving Assistant Plus csomag része, számos kamera-alapú vezetést támogató rendszer társaságában. Az új BMW X2 vezetőjének életét az ugyancsak opcionálisan megrendelhető parkolóasszisztens (Parking Assistant) is jelentős mértékben megkönnyíti, hiszen párhuzamos parkolás esetén automatikusan megtalálja a számára elegendő méretű helyet, ahova igény szerint magától be is manőverezi az autót.

BMW X2 belső

2018 első felében ráadásul az új BMW X2 motorpalettája újabb hajtáslánc-változatokkal gazdagodik: érkezik a háromhengeres benzinmotorral szerelt sDrive18i, illetve a négyhengeres szívekkel megáldott xDrive20i, a sDrive18d és a BMW X2 xDrive18d.

A BMW X2-es árlistája (bruttó árakkal)

X2 20i sDrive 11. 281 000,-Ft

X2 20d xDrive 12. 698 000,-Ft

X2 25d xDrive 13. 056 000,-Ft

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb