fbpx

Leteszteltük, a kocsiknak is bejött, mostantól a Tiéd lehet!

A kötelező szervizen túl külön ápolást igényel a kocsink, kortól és márkától függetlenül. “Lepi a por, megette a penész.” Beszédes szólások ezek: ha nem tartjuk rendben kívül-belül a verdát, ne csodálkozzunk, ha az alkatrészek idő előtt feladják a küzdelmet a szennyeződésekkel szemben, ami után elkezd karácsonyfaként világítani a műszerfal – bár lehet, hogy hozzátesz az ünnepi idillhez. 

Teszter laboratóriuma

Küldetésünknek érezzük, hogy ne csak a szakemberek, de a hétköznapi autótulajdonosok is hétről-hétre hasznos cikkeket, és megfelelő tanácsokat találjanak az oldalunkon. Úgy érezzük, megszolgáltuk a bizalmatokat, ezért örömmel jelentjük be, hogy megnyílt online webáruházunk!

tesztelok shop

Azzal a céllal tesszük ki virtuális boltunkra a “nyitva” táblát, hogy a mindennapi autótulajdonosoknak  praktikus termékeket tudjunk kínálni. Ez már nem a tesztüzem, hiszen hosszú évekig kísérleteztünk, költői túlzással, de laboratóriumi körülmények között, mire egy olyan termékpalettát állítottunk össze, ami telitalálat Neked, kedves követőnk. 

Magyar termékkel tartjuk kondiban a kocsikat

A Lotus Cleaning bizonyára ismerősen cseng, nem véletlenül: ennek a márkának az ápolóival takarítjuk, és kifogástalan kondícióban tartjuk a tesztautókat – és igen, a TV-ben is láthattad a reklámokat. Neked is a legjobb megoldást kínáljuk, és szívesen segítünk a kocsidhoz illő áru kiválasztásában. 

Lotus Cleaning

Szeretnél jobban meggyőződni a Lotus Cleaning hatékonyságáról? Íme egy videó, amin megmutatjuk, hogyan muzsikálnak a nálunk kapható termékek:

Külső-belső tisztításra tökéletes választás, minden felületen hatékony. A mikroszálas kendőnkkel úgy tudsz takarítani, hogy vizet sem kell használni. Krómra, fémre, bőrre, kárpitra, szőnyegre, mindenre használhatod, áttörölheted az egész kocsit, pincétől a padlásig. Sok autókozmetikai terméket próbáltunk ki, ennél éreztük, hogy érdemes a nagyközönségnek bemutatni – ráadásul hazai termék!

Óvnád az alkatrészeket? Neked is csúcsragadozó dukál!

A Xado revitalizálóit és olajait szintén már évek óta szeretettel használjuk, és a személyes kipróbálások során győződtünk meg arról, hogy bitang jó termékek, a tisztítószerek csúcsragadozói. Az alkatrészeket a rendszeres kenéssel megóvhatjuk a rozsdától, és a fémre leselkedő kémiai és elektrokémiai veszélyektől – oké, kezdünk Harvard szintű megfogalmazásba átcsapni.  

Xado

A továbbiakban is hozunk Nektek cikkeket, könnyen emészthető szakértői videókat, hogy lássátok, mennyire pofonegyszerű, mégis hatékony a használata ezeknek a prémium minőségű termékeknek.

Ha kérdés merült fel bennetek, vagy személyes segítségre szorultok, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hiszen egységben az erő!

Válogass te is. webshop

cikk: Imrényi Dániel

ecotrex

Javasolt cikkek

Ez is érdekelhet
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb