fbpx

Köhög a motorja? – Carbon Engine Cleaninget neki!

Az innovatív Carbon Engine Cleaningnek köszönhetően a blokk megbontása nélkül el lehet távolítani a lerakódott szennyeződések nagy részét. A HHO Motortisztítás során hidrogént juttatnak a levegő rendszerbe, amely 5x magasabb hőfokon ég el mint a hagyományos üzemanyag, így leégeti a szennyeződéseket.

HHO motortisztítás közben egy Audi A6
HHO motortisztítás közben egy Audi A6

Még a tél beállta előtt, érdemes elvégezni a hidrogénes motortisztítást, főleg akkor, ha az autója nehezen indul, rángat, az alapjárata egyenetlen, vagy erőtlenül reagál a gázadásokra.

Ha a fentieket tapasztalja ne csak az olajat és a szűrőket cserélje le, hanem tisztíttassa meg a motor többi részét is, méghozzá annak megbontása nélkül!

Igen, már ilyen is lehetséges, köszönhetően a Carbon Engine Cleaning névre hallgató innovatív technológiának. A berendezés által előállított hidrogén gáz a légszűrőházon keresztül kerül be a levegő rendszerbe, ahol a hagyományos üzemanyagoknál legalább 5x magasabb hőfokon ég el, így eltávolítva minden szénalapú szennyeződést.

A HHO motortisztítás alkalmazása egy Mercedes W212-n
A HHO motortisztítás alkalmazása egy Mercedes W212-n

Miután a motor elérte az üzemi hőmérsékletet, bejuttatják a hidrogén gázt, ami alapjáraton áthalad az egész rendszeren. Majd 10 perc elteltével megemelik a fordulatszámot, ennek hatására pedig a szennyeződés a kipufogórendszeren keresztül távozik. A henger űrtartalmától függően ezt a ciklust többször is megismétlik.

Az eljárással lehetőség nyílik olyan helyekről is eltávolítani a lerakódott szennyeződéseket, ahová csak nehezen vagy egyáltalán nem lehet hozzáférni. Ilyenek például a zárt részek, peremek, élek. Amiket megbontva sem lehet megfelelően tisztítani.

A HHO motortisztítás alkalmazás közben egy BMW 320d-n
A HHO motortisztítás alkalmazás közben egy BMW 320d-n

A magas hőmérsékletet használó innovatív HHO technológia eltávolítja a szénlerakódásokat a motorból és a kipufogórendszerből, többek között tisztítja a szelepeket, a dugattyúkat, a katalizátort, a fojtószelepet és a lambdaszondát is.

Az innovatív HHO technológia gyors, környezetbarát és hatékony. Mivel nem tartalmaz semmilyen olajos vagy nehéz-fémes adalékanyagot, így a forró motortérben elpárolog.

Egy kezelés 30 – 60 percet vehet igénybe a motor űrtartalmától függően, az eljárás ezalatt képes eltávolítani a lerakódott szennyeződések akár 90%-át is. Már egy 20 perces beavatkozás után érezhetően erősebb, nyomatékosabb lesz a motor egyenletesebben jár, és érzékenyebb a gázadásra is.

A Carbon Engine Cleaning technológiával az összes belsőégésű motor tisztítható. Ha fontos Önnek járműve egészsége, akkor 1-2 évente, vagy 30.000 – 40.000 kilométer megtétele után mindenképp ajánlott elvégezni a HHO technológiával működő motortisztítást!

Írta: Háfra Zsolt

(szponzorált tartalom)

Forrás: http://www.hhotisztitas.hu/

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb