fbpx

Két modellt kínál a nagycsaládosoknak akciósan a SEAT

A SEAT a jelenlegi modellpalettájáról két eltérő karakterű személyautót is tud ajánlani az akció iránt érdeklődők számára. Az egyik az Alhambra hét személyes változata, melynek utasterében 7 önálló ülés található, ezek, lehajthatók, variálhatók miközben az 5 üléses konfiguráció esetén 658 literes csomagteret kínál.

Az autó biztonságos használatához a második és harmadik üléssorban megtalálható ISOFIX rögzítési pontok, és olyan kulcsfontosságú elemek, mint a Front Assist, a sávtartó asszisztens vagy a mind a 7 ülésre szóló, biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció is hozzájárul.

A SEAT az Alhambra esetében a nagycsaládos támogatás két és fél milliós összege mellé 2,2 millió forintos kedvezményt is kínál márkakereskedői hálózatában, vagyis 2019. július 1-től a nagycsaládos kedvezményre jogosultak akár 4,7 millió forintos árelőnnyel is megvásárolhatják.  Az Alhambra induló ára így 7.163.000,- Ft, amely ár már tartalmazza a hét ülést és a Climatronic opciókat.

A márka új zászlóshajója, a SEAT Tarraco is megfelel a rendelet elvárásainak, hiszen a rendelhető harmadik sori ülésekkel az autó 7 személy utazását teszi lehetővé. A tágas utastér mellett a harmadik sorban lévő ülések padlóba hajtásával 700 literes csomagteret kapunk.

A Tarraco az elektronikus biztonsági és vezetési segédrendszerek széles tárházát kínálja, mint az adaptív tempomat, a sávtartó asszisztens vagy a jelzőtábla-felismerő rendszer. Az ütközésmegelőző rendszer meghúzza a biztonsági öveket és bezárja az ablakokat, hogy felkészítse az autót a közelgő ütközésre. Ha az autó felborulna, a borulásasszisztens aktiválja az eCall vészhívását.

A Tarraco esetében a SEAT a nagycsaládos támogatás melletti 1,9 millió forintos kedvezményt biztosít a kedvezményre jogosult vásárlóknak. Így az autó egyedi ára 5.868.000,- Ft, mely ár már tartalmazza a hétüléses opciót is.

Kapcsolódó tesztjeink:
[fb_pe url=”https://www.facebook.com/tesztelok.hu/posts/1629651787166921″ bottom=”30″]
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb