fbpx

Kalo Race – Lallerrel

Több évtized után ismét tereprali versenynek ad otthon a Duna-Tisza köze, ahonnan nem hiányozhat a Laller Racing Dakar Team sem. A csapatvezető/versenyző Horváth Lajos „Laller” már izgatottan várja a rajtot, és a kétnapos 260 kilométeres kihívást.

A hazai trendtől kissé eltérően a szarvasbőgés miatt ezúttal kimaradnak majd az erdős szakaszok, és leginkább a Duna árterében fognak csapatni a pilóták. A szervezők szerint a magyar bajnokság legnagyobb tempójú versenye vár a motorosokra, ami eső esetén „totál szívás” lesz mindenkinek:

„Hála az égnek, remek versenyidőt jósolnak, csapadéktól nem kell tartanunk, szóval már csak ezért is izgatottan várom a Kalo Race-t. Régi terepralis versenyzőktől csupa jókat hallottam a Kiskunságban rendezett egykori tereprali viadalokról, és kíváncsi vagyok, milyen pályát raknak össze nekünk a rendezők. Edzés gyanánt korábban többször is motorozunk már erre, és mindig érdekes tapasztalatokkal, jó élményekkel gazdagodtunk. Most is az lesz a legfontosabb, hogy kimaxoljam a hétvégét, és egy élvezetes versenyt teljesítsek. Löszös talajra, nagy átlagsebességű szakaszokra, na meg remek hangulatra számítok – ez utóbbi biztosan adott lesz, hiszen a szervizpark és a Parc Fermé is a belvárosban kapott helyet. Imádom az olyan futamokat, amikor lehetőségünk van közelről megismertetni ezt a gyönyörű sportot az érdeklődőkkel, na meg a biztatás sem jön éppen rosszul. Ezzel célozgatni akartam!” – zárt viccesen a Dakar Rally-t kétszer is megjárt Horváth Lajos „Laller”, aki a Kalo Race után egy izgalmas bejelentéssel is készül.  

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb