fbpx

Jaguar XE – újdonságok a kínálatban

A 2019. modellévi XE sportszedán kínálatát két új, limitált kiadással bővítette a Jaguar. A 300 SPORT modell 300 lóerős benzinmotorral, valamint egyedi külső és belső jellemzőkkel mutatkozik be, míg az XE R-Sport modellváltozatra épülő, új Landmark Edition modell sportos első lökhárítót, egyedi 18 colos keréktárcsákat, valamint kifinomult külső és belső színvilágot kínál.­

A 300 SPORT limitált kiadás a Jaguar Land Rover innovatív 300 lóerős, 2,0 literes négyhengeres Ingenium benzinmotorját, valamint 300 SPORT típusjelzéssel ellátott, fekete féknyergeket kap. A motor 400 Nm maximális forgatónyomatékának köszönhetően az összkerékhajtású 300 SPORT modell mindössze 5,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/óra sebességre.

A Yulong White, Indus Silver, Santorini Black és Caldera Red színekben elérhető 300 SPORT olyan kiemelkedő külső optikai elemeket alkalmaz, mint a hűtőrácson és a csomagtérfedélen elhelyezett 300 SPORT embléma; a Dark Satin Grey kivitelű hűtőmaszk-keret, oldalsó légbeömlő, küszöbtoldatok, külső tükörházak, csomagtér-spoiler és diffúzor; vagy a selyemfényű Technical Grey kivitelű 19 és 20 colos könnyűfém keréktárcsák.

A beltérben szintén egy sor jellegzetes stíluselemmel találkozhatunk. A 300 SPORT embléma az első fejtámaszoktól a kormánykerékig, a padlószőnyegektől a küszöbdíszlécekig megjelenik, míg a műszerfalat, az ajtóbetéteket, a kartámaszt, a padlószőnyegeket, a kormánykereket, valamint az üléseket, az osztva dönthető hátsó üléseket és a 14 irányban elektromosan állítható üléseket látványos sárga öltések díszítik.

Szintén a Jaguar XE 2019. modellévi kínálatában található meg az XE R-Sport kivitelre épülő, népszerű opciókat és egyedi stílusjegyeket kínáló Landmark Edition, mely sportos első lökhárítót, egyedi 18 colos keréktárcsákat, valamint határozottabb külső és belső színvilágot kínál. A fejlesztések részeként minden XE modell megkapja a Jaguar Land Rover ultramodern Touch Pro infotainment technológiáját, amelynek alapkivitelű, 10 colos központi érintőképernyője kimagasló teljesítményt és kristálytiszta leolvashatóságot kínál.

Mostantól minden új XE modell fém küszöbdíszléceket, krómozott oldalablak-kereteket, krómozott ülésállító gombokat, prémium szövet szőnyegeket (kivéve a sportos szőnyeggel szerelt modelleken), magasfényű fémpedálokat, valamint keretmentes, automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükröt kínál.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb