fbpx

Itt az új Ssangyong Rexton

A Ssangyong teljesen megújult zászlóshajója a márka hagyományos erősségeit ötvözi a legmodernebb technológiával. Az új Ssangyong Rexton továbbviszi az elődmodell összes kiemelkedő tulajdonságát, mint az alvázkeretes konstrukció, kimagasló terepjáró képességek, tekintélyt parancsoló méretek, elegáns, ugyanakkor ergonomikus dizájn, kiegészülve a kor elvárásainak megfelelő aktív és passzív biztonsági berendezéseivel.

A szériaérett modell képeit és kereskedelmi megnevezését Jhong-Sik Choi, a SsangYong Motor Company elnök-vezérigazgatója hozta nyilvánosságra. A Ssangyong legnagyobb, D/E szegmensű SUV terepjárójával azon felhasználókra fókuszál, akik a kitűnő terepjáró képességeken túl a kényelmes és biztonságos utazást, a mindennapos használhatóságot részesítik előnyben.

Ssangyong Rexton

Az új modell a hagyományos SUV jellemzők mellett a gyártónál bevezetett technikai újdonságok segítségével újra alapozza a márka identitását és ismét a szegmens meghatározó szereplőjévé formálja az ikonikus Rextont.   Motor: 2.2 e-XDI LET (Low-end torque) közvetlen befecskendezéses dízel motor, mely megfelel az EURO6 károsanyag kibocsátási normáknak. A Mercedes-Benz által kifejlesztett 7 sebességes, E-Tronic automata váltóhoz 187 lóerős, 420 Nm nyomaték leadására képes erőforrás tartozik. 6 sebességes manuális váltó esetén azonos teljesítményhez 400 Nm nyomaték párosul. A későbbiekben elérhető lesz 225 lóerős, 350 Nm nyomatékot biztosító turbós benzinmotorral is (2.0 e-XGI).

A Borg Warner tervezte kapcsolható 4WD összkerékhajtás révén a Rexton G4 a legnehezebb terepviszonyok között is helytáll. A középkonzolon található forgókapcsoló segítségével a vezető egy mozdulattal 3-féle üzemmód közül választhat.

RextonMotor

A negyedik generációs Rexton belső tere akár 7 utas számára is fejedelmi kényelmet kínál. A fűthető első és második üléssor, a prémium minőségű fekete, bézs vagy barna tónusú steppelt (Premium felszereltség esetén) bőr kárpitozás, a be- és kiszálláskor automatikusan hátracsúszó, 8 irányban elektronikusan állítható vezetőülés és a 4 irányban állítható utasülés mind a tökéletes komfortot szolgálják. Az ülésmemória három különböző beállítás eltárolására képes, mely vonatkozik a külső visszapillantó tükrök pozíciójára is.

via: ssangyong.hu

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb