fbpx

Így (ne) add el az autódat – hirdetések magyar módra, II. rész

Ismét hirdetésnézegető üzemmódba kapcsoltunk, és ezúttal is ráleltünk néhány igazi gyöngyszemre. Némelyik humoros, pár esetben viszont a fejünket fogtuk, hiszen a nagy magyar valóságban sokan egészen furcsa módon próbálnak gazdát találni levetett járművüknek. Figyelem, rengeteg helyesírási hiba következik!

Sans titre 1

Egymondatos hirdetések

„Egy őzike megrendezte az elejét a képen látható állapotban.”

„elado vá vált ladaá amit egy pár napja vetem hobi szem potyábol de ki haasználhatatlan sága mit válnék meg tőle nagyon jo csendes motoral 5 sebeséges váto val kulturált szép utas térel tőbit mobilon tesok kiméjenek”

„ELADÓ EGY KORÁHOZ KÉPEST JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVÖ ÜZEMBIZTOS YOGÓ SKALA”

„Eladó ez a megkímélt szépség, keveset futott, viszont elég sokat kocogott, 120 éves nemdohányzó úrnő használta, az autó beszél angolul, franciául és egy keveset németül.”

„Eladás oka: kaptam másikat: ) Recaro ülések vannak benne, de ezzel nagyon nem dicsekszem.”

„fiat pumpo elado sok műszaki az ajarozsdás de nem látcik meg csak alul. van bene rádio meg klima de az nem megy”

„Ocsmány külsővel, rohadt két első sárvédővel, motorikusan kifogástalan állapotban, kitűnő gyorsulással, kis fogyasztással, csak kitöltött adásvételivel, alku nélkül!”

„Suzuki Swift kissebb, nagyobb ráfordítással még újabb 2, akár több évig is használható, üzemeltethető!”

„Eladó peugeot 405 1.8 srdt. Jó szerkezeti állapotban. Új rengés csillapítok.”

 Sans titre 3

Beszédesebb eladók

„Eladóvá vált kedves Kadett autónk. Az ok egyszerű és prózai: másik autót vett a család. Az autó ahogy a képeken is látszik, megszolgálta az idejét, látszik rajta a kapu nyoma, és a garázsba rakott dolgok lenyomata is felfedezhető az oldalán. Nem makulátlan autó, de közlekedésképes lenne, ha nem romlott volna el a motor.”

„32 éves lettem, se szervóm, se elektromos ablakom, se tolatóradarom, se komputerem. Minden elemem eredeti, még a fényezésem is, sőt az ablaktörlőm is, érvényes forgalmim és műszakim van. Kárpitjaim is eredetik, itt ott folytonossági hiányokkal, sok éve fészkelődik rajtuk 72 éves gazdasszonyom. Eredetileg némethonban laktam, 1996-ban hoztak ide, mert hasonlítok valami híres versenyautóra, gazdám fia évekig tervezte, hogy én is az leszek. Nem lettem, de ha megtetszem Neked, kapsz mellém egy hasonló forgalomból kivont példányt is alkatrésznek. Az is működik, saját lábán bárhova elmegy, csak nincs rendszáma. A pincében pihennek az eredeti felnik is. Valaki csinálhatna belőlem akár igazi veteránt is, csodálnának a népek!”

„Elado egy 3 ajtos honda accord. Leiras esztika fenyezes karosszeria festese hamlik kasztni rozsdas itt ott. Muszaki allapot: mindene jo jon meggy kipuf lyukas de nem veszelyes alkatresz megveve javitas alatt. az ar alkukepes minimalsian megbizhato folyamatosan szervizelt. atirni nem kell uzembentartoi sem. fizeted viszed minden papirja meg van 1 ev muszakival.”

 „Eladó szeretett Swiftünk, mely motorikusan tökéletes állapotnak örvend, azonban a küszöbön csúnya korrózió található, a meglévő lyukak használhatók tárolórekeszként, vagy költöztethetsz bele madárcsaládot is, de akár korrekt módon ki is lehet javítani, és akkor még lesz 10 évig egy jó kis városi futkározós autód.”

„Féltett kincsem Olívia kihasználatlanság miatt Eladó! Nagynavi, alufelni, memóriásülés, Tv. Na ezek NINCSENEK benne. :) De ami Van: fürge-takarékos Jó motor, most felújított fékek, rádiósmagnó, napfénytető, lepkék, napraforgó, RÓZSASZÍN üléshuzat. Nem egy szalonautó, de az ára Sem az. 4db. téli gumit is (felnin) adok hozzá használt. Soha nem hagyott még ott sehol! Akinek egy szerethető-hű társ kell (Olívia személyében), hívjon. Huligánok KÍMÉLJENEK!”

„autókereskedö vagyok! ne foglalkozz vele! adok, veszek, cserélek, mindent meg hallgatok jöhet bár milyen autó hivj bátran van több autóm is mond mid van cserélek van 35db autó mind szivesebben cserélem mint eladom imádok cserélni napi 2-3csere az átlagom a hirdetésben szereplö autó tök jó kocsi most épp ezzel járom ezüst minden benn ami ebben az évjáratban kitaláltak a japok gyári állapot és mindene müködik a legszebb 2.0cm moci és 6liter fogyasztás! mondj rá valamit mid van! ja cég be van jegyezve igy ahogy van viheted papirok jok forgalomba van biztositás minden már csak arra várok mivel hivtok! az ország egyik legrugalmassabb emberét hivjátok! a majd visszahivom alszom rá kettöt meg aláfekszem kopogtatom tipusu eberkék ne hivjanak. nekik az autó nem eladó! szalonban a helyük. hitelezzenek fizesenek a banknak de ne nekem. engem hivhatnak tesó, fönököm menyi a vége tipusu emberek is! részletre is adok kocsit na erre varjatok gombot! na hivjatok skacok mitek van? akár éjszaka is hivhatsz egy jó kis cserebere végett ki ugrom az ágyból!”

Bense Róbert

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb