fbpx

Idén 20 éves a Hybrid – Toyota nyílt napok

Ha szeretnétek megismerkedni a Toyota hibridjeivel, érdemes ezen a hétvégén (március 11-12.) ellátogatni Kecskemétre, a Toyota Linartech nyílt napjaira, hiszen a C-HR hybrid, az Auris hybrid, a RAV4 hybrid, valamint a Lexus RX 450h modelleket is ki lehet próbálni!

Toyota nyílt napok

A Toyota 20 éve kínál járműveket a forradalmi hibrid technológiával, az alacsony üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett egy hibrid autó fenntartási költségei is alacsonyabbak, mint egy hagyományos meghajtású autóé, szervizelési költségük pedig közel azonos, azonban mivel a hibrid rendszer is hozzájárul a fékezéshez, a fékbetétek és a féktárcsák hosszabb élettartamúak.

A Toyota Full Hybrid technológiája benzinmotort és elektromos motort tartalmaz. A hajtás két forrása szinergiában működik együtt, egymást kiegészítve. Az akkumulátorok nem igényelnek külső töltést, mivel minden lassulás és fékezés alatt automatikusan töltődnek, szükség esetén pedig a töltéshez a generátorként is működő benzinmotor is hozzájárul.

toyota hibrid történelem

A Toyota hibrid modelljei a független kutatóintézetek által végzett ügyfél-elégedettségi és megbízhatósági felméréseken rendere az élen végeznek, az innovatív hibrid technológia pedig garantálja, hogy tulajdonosa hosszú éveken át gondtalanul használja autóját.

A cikk megjelenését a Linartech Autó Kft. támogatta!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb