fbpx

Hyundai NEXO – díjnyertes technológia

A 2018-as CES (Consumer Electronics Show) kiállításon a Hyundai újonnan bemutatott NEXO hidrogén-üzemanyagcellás járműve volt az egyik legfelkapottabb technológia, amely elnyerte a Reviewed.com Editor’s Choice díját. A CES-en több száz termék áttekintése után a kiadványukban kiemelik és elismeréssel nyilatkoznak a NEXO-ról, mint kulcsfontosságú termékről mind a technológia, mind a gépjármű ipar területén a 2018-as évre vonatkozóan. Az idei rendezvényen bemutatott több tízezer termék közül 34 részesült elismerésben. A Hyundai NEXO azért kapott díjat, mert hozzájárul a hidrogénüzemű járművek fejlődéséhez és figyelemre méltó a hatótávolsága.

Hyundai NEXO

„A NEXO a legkorszerűbb technológiák legjavát képviseli az alternatív üzemanyagok világában, valamint a Hyundai folyamatos élen járását mutatja nem csak a hidrogén üzemanyag terén, hanem az alternatív üzemanyagok spektrumában is” – mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America vállalati és digitális tervezési alelnöke. „A hidrogénenergia kulcsfontosságú a fenntarthatóbb társadalom irányába történő törekvések szempontjából, és a Hyundai büszke arra, hogy vezető szerepet tölt be a technológia szélesebb körben történő bemutatásában.”

A Reviewed.com Editor’s Choice díjazottját egy szerkesztőkből és kutatókból álló csoport választja ki, akik minden évben nagyszámú terméket tekintenek át a CES-en, hogy megtalálják azokat a termékeket, amelyeket a fogyasztók „ténylegesen megvásárolnak 2018-ban”, irányt mutatva azon termékek irányába, amelyek igazán hasznosak lesznek és a fogyasztók rendelkezésére fognak állni 2018-ban.

Hyundai NEXO

A NEXO a Hyundai második generációs, kereskedelmi forgalomban lévő hidrogén-üzemanyagcellás elektromos járműve, amely 2018 elejétől kezdve lesz elérhető egyes piacokon, szerte a világon. A nagysikerű Tucson FCEV továbbfejlesztésével a NEXO immár megközelítőleg 595 kilométert tud megtenni, 170-nel többet, mint elődje. Ráadásul a jármű jobb gyorsulással és nagyobb teljesítménnyel büszkélkedhet, képes a szélsőséges hőmérsékleti és környezeti viszonyokat tolerálni, és olyan biztonsági felszereléseket tartalmaz, mint a holttér-figyelő monitor, vagy a sávtartó assisztens.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb