fbpx

GYŐZELEM győzelem hátán: Liszka Roland ezúttal enduróban demoralizált

Ezen a hétvégén a Magyar Enduro Bajnokság Pécsen vendégeskedett, a versenyen természetesen a váci Liszka Roland is rajthoz állt. És ha már egyszer ott volt, akkor le is aratta a babérokat!

A Laller Racing Dakar Team pilótája a nehéz időjárási körülmények ellenére az egész hétvégét kontroll alatt tartotta, és mind a kategóriájában, úgy abszolút értékelésben is remek győzelmet aratott:

„Már pénteken megérkeztünk a helyszínre, bejártuk a pályát, majd következhetett a munka érdemi része: szombaton négy kör és egy mért szakasz várt ránk, míg vasárnap a szakadó eső miatt rövidítettek a szervezők, csak három kört kellett megtennünk.

Jól indult a szombat, hiszen a kategóriámban sikerült az élen zárnom, míg abszolútban a második lettem. Másnapra cefetül elromlott az idő, esett éjjel és esett nappal is, ennek ellenére mégis tudtam gyorsulni, így a saját kategóriámban és összetettben is újabb győzelmet arattam. Ezzel jó esélyeim vannak, hiszen vezetem a bajnokságot, és ha a következő, kaposvári futamon is jól szerepelek, akkor én leszek a bajnok. Azt talán mondanom sem kell, hogy rajtam semmi sem fog múlni…” – írta körül esélyeit az újabb siker után a Laller Racing Dakar team sportolója.

A „bajnoki döntőt” novemberben, Kaposváron rendezik, az ott történtekről természetesen lapunk is beszámol majd.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb