fbpx

Gumifüsttel búcsúztattuk a nyarat – Végső Összecsapás

Ezúttal is remek hangulat, rengeteg gumifüst és hatalmas csaták jellemezték a Végső Összecsapást.

Idén visszatértem a drift versenyek világába, mivel hiányzott már az a közelség, és adrenalin többlet, amit a tőlem 5-10 méterre, kilinccsel előre 130 km/óra körüli sebesség közlekedő autók nyújtanak. Ez nem olyan veszélyes mint ahogy első olvasásra gondolná az ember, hiszen megvannak a szabályok, amiket betartva kisebb eséllyel lesz bajod.

Sajnos eszméletlen gyorsan eltelt a 2020-as nyár. Kettőt pislogtam és már itt is az ősz… Ez viszont egyben azt is jelenti, hogy a Drifted.hu Végső Összecsapást rendez a tököli reptéren. Az edzéseket már a pályáról figyeltem a fotós kollegák társaságában, akikkel a szünetekben ment a sztorizgatás. Furcsa világ ez, hiszen a többségükkel nem szoktunk találkozni a hétköznapokban, mégis összeköt miket a közös szenvedély, az autósport iránti elhivatottság. Szóval téma, az mindig akad, a fergeteges hangulat pedig garantált.

A pilóták délelőtt páros csatákban készülhettek fel a délutáni kvalifikációra és a döntőkre, melyek végén így alakult a legjobbak sorrendje:

PRO (18)
I. Bimbó Jozsef
II. Pikolty Kevin
III. Utasi Péter
IV. Erdős Gábor
SEMI-PRO (11)
I. Petrilla Gergely
II. Kálózi Péter
III. Billik Bertalan
IV. Bukta Dániel
STREET (31)
I. Pereszlényi György
II. Hermann András
III. Mogyoróssy Gábor

IV. Szűcs Dávid

Írta/ fotók : Háfra ZsoltRacevloggers.hu

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb