fbpx

Exkluzív különkiadást kap a BMW 6-os sorozat

A 2017 áprilisától elérhető M Sport Limited Edition a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé mindhárom motorváltozatához megrendelhető lesz.

A BMW 6-os sorozat limitáltan elérhető kiváltságaként debütáló M Sport Limited Edition a dinamikus vezetés élményének azon formáját nyújtja, amelyet a sportos kisugárzás és a harmonikus hangulat kettőse jár át. A különkiadás vadonatúj tételekkel fokozza a BMW 6-os sorozat modellváltozataihoz elérhető, típus-specifikus M Sport felszereltségi csomag exkluzivitását, a látványos karosszéria-kiegészítők és utastéri opciók különleges összeállítását kínálva. Az M Sport Limited Edition különkiadás 2017 áprilisától az M Sport felszereltségi csomag kiegészítő opciójaként válik elérhetővé a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé modellváltozatokhoz, korlátozott darabszámban.

BMW 6-os

A BMW 6-os vadonatúj, M Sport Limited Edition különkiadása a 2017-es modellév egyik újdonságaként bemutatott Sonic Speed Blue mélykékmetál karosszéria-fényezést és az ugyancsak új, 20” méretű BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúrát is magába foglalja. A kéttónusú, M-specifikus duplaküllő-kialakítású felnikre eltérő méretű, defekttűrő gumiabroncsokat szerel fel a bajor gyártó, mely a sportos kisugárzást a limitált példányszámú különkiadás esetében szénszálból készült külső visszapillantó-házakkal nyomatékosítja.

Az M Sport Limited Edition egyedülálló atmoszférája az utastérben is visszaköszön. A vezető és első utasa ülési anatómia szerint megtervezett komfortülésekben foglalhat helyet, a BMW Individual részleg fekete színű, finomszemcsés Merino bőrkárpitozását pedig Fjord kék árnyalatú kontraszt-varrás díszíti. A BMW ezeket az üléseket kizárólag a különkiadás kiváltságaként kínálja ügyfeleinek, miközben a hangulatos fekete-kék kárpitozást Fjord kék árnyalatú szegélyezéssel és varrással ellátott szőnyegek egészítik ki. A műszerfal szénszálból készült dekorációi, az automataváltó előválasztó karjának szénszálas betétje, valamint az „M Sport Limited Edition” felirattal díszített, kék színű küszöblécek szintén a limitált kiadás sajátjai lesznek.

6-os BMW belső

Az M Sport Limited Edition nem csupán a BMW 6-os sorozat három karosszéria-változatával, hanem bármelyik motorral és hajtáslánc-változattal kombinálható. A BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio, és a BMW 6-os Gran Coupé motorházteteje alá a 235 kW / 320 lóerő maximális teljesítményű sorhatos benzinmotor (640i), és a 330 kW-os / 450 lóerős V8-as (650i), valamint a 230 kW / 313 lóerő maximális teljesítményre képes soros hathengeres dízelmotor (640d) egyaránt megrendelhető, a bajor gyártó ráadásul mindhárom erőforrást nyolcsebességes Steptronic sport automataváltóval szereli fel, már az alapfelszereltség részeként. A hátsókerék-meghajtás alternatívájaként pedig a BMW 6-os sorozat három modelljéhez a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás is elérhető.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb