fbpx

Érkezik az új Hyundai Kona N

A Hyundai megmutatta az első sejtelmes fotókat a nagyteljesítményű N sportmárka érkező legújabb Kona N tagjáról, amely emellett az N részleg első hobbiterepjáró modellje is lesz egyben. 

Amint az első képekből is látszik, a „forró terepjáró” sportos megjelenéssel büszkélkedhet, amelyet széles, alacsony kiállása is hangsúlyoz. A Hyundai N részlege és a Hyundai Design Center első alkalommal dolgozott együtt egy hobbiterepjárós karosszériatípussal rendelkező modell fejlesztésén, létrehozva egy olyan terméket, amely egyértelműen erőteljes megjelenést és remek vezetési élményt jelent. A vadonatúj Kona N a nemrégiben piacra dobott frissített Kona modern kialakítását ötvözi a vállalat N modelljeinek merész és dinamikus nyelvezetével.

Az elölnézetben a nagy, sportos és ikonikus légbeömlők dominálnak, a jellegzetes új fények agresszív, erőteljes megjelenést kölcsönöznek a Hyundai legújabb nagyteljesítményű modelljének. Az alsó hűtőrács meghatározza a lökhárító burkolatának jellegét: alakját egy repülőgép törzse ihlette és egészen az autó oldaláig terjed ki, hangsúlyozva annak aerodinamikai hatékonyságát és sebességét. Az egyedi felső rácson található N logó teljessé teszi a megjelenést.

Hátul egy nagyobb, dupla szárnyú tetőspoiler fokozza a leszorító erőt és egyben megbolondítja kicsit a hátsó összképet. Az N modellekhez hűen egy harmadik, háromszög alakú féklámpát is elhelyeztek itt. A nagy N dupla kipufogóvégek teljes mértékben kifejezik a modell nagyteljesítményű szellemiségét. A hátsó lökhárító alján egy nagy diffúzor fokozza a levegő áramlását. A sportos megjelenést a karosszéria színére fényezett sárvédők tovább hangsúlyozzák, így a Kona N vizuálisan is közelebb kerül a talajhoz.

A vadonatúj Kona N az N sportmodellek számára fenntartott figyelemfelkeltő funkciókkal, például exkluzív könnyűfém keréktárcsákkal és az oldalküszöbök vörös díszítésével is rendelkezik. A Kona N az N család legújabb tagjaként a Hyundai nagyteljesítményű, motorsport ihlette palettáját egyben egy sikeres hobbiterepjáróval bővíti. További részletek hamarosan érkeznek.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!
ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb