fbpx

Eperke 馃崜, a Volkswagen Jetta Mark I, aki sokkal t枚bb, mint csal谩dtag!

Mai vide贸nkban egy 1983-as Volkswagen Jetta Mark I-est mutatunk be Nektek, amit tulajdonosa, Imre, m茅g 茅vekkel ezel艖tt v谩s谩rolt, s az贸ta elv谩laszthatatlan t谩rsakk谩 v谩ltak!
A Volkswagen 1979-ben mutatta be az 1. gener谩ci贸s Jett谩t, ami val贸j谩ban a kort谩rs Golf szed谩nos铆tott v谩ltozata volt, amit f艖k茅pp az amerikai piacra sz谩nt. A n茅met 贸ri谩s 1984-ig szerelte a Mark I-eseket, amik a “Volkswagen Typ 16” gy谩ri k贸d alatt futottak.
Imre egy szegedi ismer艖s茅t艖l vette az aut贸t, aki b谩r sokat nem haszn谩lta, figyelt arra, hogy az aut贸 j贸 谩llapotban maradjon. Ennek ellen茅re a v谩s谩rl谩st k枚vet艖en Eperke egy teljes m疟szaki fel煤j铆t谩son esett 谩t, illetve 煤j f茅nyez茅st kapott, ami szinte teljesen megegyezik eredi sz铆n茅vel. Az aut贸 egyik k眉l枚nlegess茅ge, hogy b谩r ezeket a Jett谩kat t枚bbnyire 4 fokozat煤 v谩lt贸val szerelt茅k, Eperke v谩lt贸j谩n 5 fokozat szerepel, melyen az 5. hely茅re egy “E” bet疟t nyomtak, ami az “Economy” fokozatra utal. Sokan kezelik a veter谩nokat csal谩dtagk茅nt, de Eperke enn茅l j贸val t枚bb! Azon t煤l, hogy 艕 volt Imre esk眉v艖i aut贸ja, Szinnyai D贸ri Eml茅kk艖 c. vide贸klippj茅ben is felbukkant! Ha r茅szletesebben is 茅rdekel ennek a k眉l枚nleges “Fauv茅nek” a t枚rt茅nete, n茅zd meg a vide贸t 茅s oszd meg vel眉nk a v茅lem茅nyed!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetej茅hez' gomb