fbpx

Elindult az autotveszek.hu applikációja

Néhány hónapja adtunk hírt arról, hogy a megújult autotveszek.hu számos újdonsággal felvértezve várja az autóvásárlásra készülőket és az eladókat egyaránt. A béta verzióban működő honlap közel félmillió kattintást regisztrált az indulás óta, a visszajelzések és a felmerülő igények alapján pedig eljött az ideje egy telefonos applikáció fejlesztésének.

A Google Play és az App Store áruházából egyaránt ingyenesen letölthető alkalmazás nem csupán a járművek közötti böngészést, de a telefonról történő feltöltést is lehetővé teszi (korlátlan darabszámú, díjmentesen böngészhető HD felbontású fotóval), meggyorsítva a hirdetés élesítését. A CarChat üzenetküldő rendszer segítségével azonnali és szintén ingyenes kapcsolatfelvétel lehetséges az eladóval, aki értesítést kap, így rögtön láthatja, ha valaki érdeklődik az autó iránt. Ráadásképp bármely hirdetés megosztható akár Facebook-on, vagy direkt üzenetben Messengeren és Instagramon is.

Az autotveszek.hu alkalmazása innen tölthető le Google Play-ről, ide kattintva pedig az App Store letöltési oldala érhető el. Az applikáció Android 4.1-től, vagy iOS 9.3-tól felfelé kompatibilis a készülékekkel.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb