fbpx

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Concept – konnektoros tanulmány

A 2018. október 4. és 14. közötti Párizsi Nemzetközi Autószalonon a Citroën immár teljesen egységes, megújult arculatával áll elő. 

1600 m2-es új standján a francia márka egy teljesen megújult, korszerű modellkínálatot mutat be. A termékoffenzíva meghozta gyümölcsét. 2018 első felében a Citroënnek nemzetközi szinten 9%-os növekedést sikerült elérnie. Európában hétéves eladási rekord dőlt meg, és mind a személygépkocsik, mind a haszongépjárművek tekintetében nőtt a márka piaci részesedése. A kiváló szereplés a közelmúltban bevezetett modellek – C3, új C4 Cactus, C3 Aircross SUV és C5 Aircross SUV (Kína) – sikeréről tanúskodik.

A Citroën stand SUV- részlegében a rendkívül sikeres (eddig több mint 100 000 példányban elkelt) C3 Aircross mellett világpremierként lesz látható a C5 Aircross SUV Hybrid Concept. A koncepcióautó előrevetíti a C5 Aircross SUV konnektorból tölthető hibrid verzióját, a Citroën modellstratégiájának első PHEV modelljét, melynek nyomdokában 2023-ra a modellválaszték 80%-a, 2025-re pedig a 100%-a rendelkezik majd valamilyen elektromos változattal. A modell sokoldalúsága és a zéró kibocsátás (ZEV) üzemmód révén kimagasló kényelmet biztosít.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb