fbpx

Citroën C3 Aircross – új kompakt SUV

A C5 Aircross bemutatása után az SUV-piacon indított nemzetközi offenzíva következő lépését most az új C3 Aircross jelenti a Citroën számára. Az egyedi kialakítást számtalan személyre szabási opció segíti, köztük összesen kilencvenféle (!) külső színkombináció és ötféle belső hangulat. Az elvárásokat szem előtt tartó, emberközpontú (people minded) SUV-t jó helykínálat és variálhatóság jellemzi.

C3 Aircross

A Citroën Advanced Comfort program jegyében fogant C3 Aircross városban és országúton egyaránt otthonosan mozog, és a lejtmenet-szabályozó funkcióval kiegészülő Grip Control rendszernek hála a nehezebb terepek sem jelentenek számára akadályt. A típus a legmodernebb technológiákkal büszkélkedhet: kínálatában 12 vezetéssegítő funkció (pl. head-up display) és 4 csatlakoztatási technológia (köztük vezeték nélküli okostelefon-töltés) szerepel. Az új C3 Aircross 2017 második felében először Európában kerül forgalmazásra, majd nemzetközi értékesítése is megkezdődik.

Az új Citroën C3 Aircross egy 4,15 m hosszú kompakt SUV, egyedi felépítés fémjelzi, a megemelt hasmagasság és vezetési pozíció mellett lényegesek a hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek, illetve a nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések. Idomait erőteljes grafikus elemek – pl. a tetőrudakon alkalmazott kontrasztszín, a hátsó oldalablak vonalkázása – teszik még hangsúlyosabbá. A gépkocsi belsejében a vízszintes tagolású formaterv tágas, ugyanakkor védelmező tér benyomását kelti.

C3 Aircross belső

Az ötletes felépítésnek köszönhetően az új típus a mindennapi használat során könnyen kezelhető kompakt szabadidő-autónak bizonyul, az utasokat nagyméretű, kényelmes ülések, kivételes helykínálat (legnagyobb tető alatt mért magasság, tágas lábtér), rendkívüli variálhatóság (két részben csúsztatható üléspad, az első utasülés asztalka helyzetbe állítását követően 2,40 m hosszú rakodófelület) és rekordméretű csomagtartó (410–520 l) várja.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb