fbpx

BÜSZKESÉG – Lallernél forgatta legújabb videóklipjét Burai Krisztián

Már megszokhattátok, hogy Horváth Lajos „Laller” mindig igyekszik kitűnni valamivel: Ez az esetek többségében egy nemzetközi terepraliverseny, vagy a Laller Carnál az átlag feletti ügyfélközpontú szemléletet és a minőségi munka. Nos, Laller a jó zenét sem veti meg…

Ha már az élet úgy hozta, hogy a váci terepmotorosnak olyan remek barátai vannak, mint Dualmass Gábor, akkor már nem is meglepő annyira, ha Burai Krisztián és stábja is bekopogtat a Laller Carnál:

„Krisztián ezúttal nem az autóját hozta, hanem a remek zenéjét, ugyanis az a megtiszteltetés ért minket, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb zenészének megtetszett a műhelyünk, és rögtön fel is írt bennünket a forgatási bakancslistájára. Nem is kellett sokat várni a találkozásra, amely a teljes csapatunknak hatalmas élmény és megtiszteltetés volt.

A klipforgatásról és a készülő számról egyelőre nem árulhatok el többet, minthogy tipikus „Burai Kriszes” hangzásvilága lesz, és elképzelhető, hogy a Laller Car Service mellett feltűnik majd benne egy-két Laller Racinges motorversenyző. Külön „gag” lesz, hogy Krisztián Laller Caros sapiban rappelt, ami számomra igazán szívmelengető. Nem utolsósorban itt is szeretném megköszönni Dualmass Gábor barátomnak ezt a fantasztikus lehetőséget, Burai Krisztiánnak és kis csapatának pedig az életre szóló élményt!” – fogalmazott sejtelmesen Laller.

Nos, előzetes engedelmével mi most „lebuktatjuk” a produkciót, Hiszen készült egy pár werkfotó és videó is, amit most megosztunk veletek!

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb