fbpx

Bemutatkozott az új Honda Ridgeline

A Honda új pickupja jóval visszafogottabb lett, mint elődje, ám lehet, hogy ez lesz a nyerő tatktika, ugyanis a Ridgeline inkább a praktikusságával próbál majd hódítani, mintsem a különleges megjelenésével. És ez így is van jól.

ridgeline2

Detroitban, az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon gurult a közönség elé a Honda új nagyvadja, a Ridgeline. Amelyre – ha szigorúak lennénk – mondhatnánk, hogy túlontúl is óvatos dizájnt kapott, ám ha figyelembe vesszük a modell célcsoportját, akkor beismerhetjük, hogy bizony jól el lett találva. A hatalmas igásló karcálló felületű platója 725 kilogrammot bír el, raktérajtaja pedig kétféle módon (lefelé és oldalirányba) is nyitható. A tágas utaskabin okosan variálható, és felszereltség, valamint biztonság szempontjából sem érheti kritika a Ridgeline-t, vezetéstámogató rendszerek tömkelege segíti a sofőrt, az előzetes várakozások szerint pedig a töréstesztek is korrekt eredményeket hozhatnak majd.

A hatsebességes automata váltó mellett a modell új fejlesztésű összkerékhajtást (i-VTM4) is kapott, a motorháztető alá egy 3.5 literes, V6-os benzines erőforrás került. Az amerikai piacon minden bizonnyal megtalálja a közönségét a praktikus és biztonságos óriás.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb