fbpx

Bamako Rally – a 4 magyar kalandor bemutatkozása

bamako

Ahogy előző bejegyzésünkben ígértük, íme a Bamako Rally-t meghódító 4 magyar kalandor bemutatkozása:

bamako

Antal György

Antal György vagyok, 33 éves. 2016-ban költöztem haza Olaszországból, ahol légiutaskísérőként dolgoztam. Jelenleg a kereskedelmi ingatlaniparban végzünk fejvadászatot.

Munkamániás vagyok, de szabadidőmben imádok utazni, focit pedig nézni 24 órán keresztül tudnék.

Ebben a túrában a fő motivációm a kalandvágy és az, hogy a srácokkal teljesíteni tudjuk ezt a számunkra teljesen ismeretlen, de izgalmas kihívást. Ezenkívül kíváncsi vagyok az afrikai kultúrára és emberekre is.

Főzni inkább csak szeretek, mint tudok, de azt legalább lelkesen, ezért az én feladatom lett többek között a csapat teljes menüjének kitalálása a túra idejére – lehetőségeinkhez képest. Terveink szerint a túrát én fogom dokumentálni kvázi egy napló formájában.

bamako

Horváth Péter

Horváth Péter vagyok, 34 éves. Értékesítési vezetőként dolgozom.

Leginkább a kaland és a kihívás vonz ebben a túrában. Valószínűleg elképzelni se tudjuk, hogy mi vár ránk, de bízom benne, hogy a lelkesedésünk végig kitart. Szívesen cserélem le a komoly tárgyalások után az inget kantáros nadrágra és barkácsolok, szerelek szabadidőmben. Arra számítok, hogy ezzel a tudással és a kreativitásommal hozzájárulok majd ahhoz, hogy sikeresen vegyük az akadályokat a túra során és izgalmas történeteket tudok majd mesélni a márciusban születő kisfiamnak.

bamako

Kiss Barna

Kiss Barna vagyok, 34 éves. Régiós Key Account Manager-ként dolgozom.

A kaland és a kiszámíthatatlanság az, ami leginkább vonz ebben a túrában. Hogyan vesszük az akadályokat, hogyan fogjuk közösen megoldani a problémákat. Ezenkívül Afrika olyan részeire nyerünk bepillantást, ahova turistaként nem biztos, hogy eljutnánk. A srácokkal nagyon jól ismerjük egymást, így nem volt kérdés, hogy ezt is együtt csináljuk.

Szabadidőmben szeretek utazni, kirándulni, focizni a barátokkal, télen pedig snowboardozni.

Bízom benne, hogy a jó csapatmunka, a jó felkészülés és a szerencse segít abban, hogy sikeresen teljesítsük az összes akadályt a túra során!

bamako

Molnár Tamás

Molnár Tamás vagyok, 33 éves. Angliában élek orosz feleségemmel Liverpool és Manchester között egy kis városban, Skelmersdaleben. Egy japán autóalkatrészeket gyártó cégnél dolgoztunk mindketten, de szeptemberben felmondtunk, hogy egy régi álmunkat valóra tudjuk váltani, elmenni 3 hónapra Ázsiába. Három hónap alatt 10 országot látogatunk meg. Van olyan ország, ahova csak turistaként megyünk, de lesz több olyan ország, ahol önkénteskedni fogunk.

Ázsia után Magyarországon pihenem ki a hosszú út fáradalmait a családommal, emellett pedig segítek a srácoknak az autó felkészítésében, a túra utolsó simításaiban.

A Bamakos kaland után visszatérünk az esős Angliába, hogy munkát keressünk és folytassuk a kinti életünket. Ez az időszak, augusztustól februárig, talán életem legizgalmasabb és legélménydúsabb időszaka. Több mint 30 országban fordulok meg. A motivációm a túrával kapcsolatban a kaland volt.

Srácok, a tesztelok.hu csapata nevében, egy igazán felejthetetlen, élményekben gazdag kalandot kívánunk nektek!

Cikk: Kajári Hamar Ágnes

Fotók: Antal György, Horváth Péter, Kiss Barna, Molnár Tamás

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb