fbpx

Bajor Motor Művek

Ez az autó a létező legkisebb BMW, amit a piacon valaha is lehetett kapni. 316 Compact. 1,6 literes, 4 hengeres, benzines motor. Érzetre jó erőben van, pedig tényleg a leggyengébb a Bajor Motor palettáján. Az autó már nem tini, mégsem rohad sehol! Az alja is tökéletes állapotnak örvend és teljesen bontatlan a blokk 200 ezer kilométer után is. Lehet elfogultság, de rossz nem jut eszembe erről a példányról.

P1040037P1040039

Kívülről már ez a „kis” BMW is nagyon markáns, dögös forma. Véleményem szerint az E36-os a valaha gyártott legszebb típus. Futóműve feszes, fékek kifejezetten jók. Nagyon erőteljes a fékhatás. Nem kell sokat foglalkozni a külsejével hisz úgy jó, ahogy van. Kell alá egy beteg felni és kész is. :)

P1040042
Üljünk bele csukott szemmel. Nem lehet összekeverni semmi mással. Rögtön tudjuk, hogy mibe tettük a hátsónkat. Ez bizony egy BéeMWé! Mint már mondottam, a lehető legkisebb kategória és ez a darab a lehető legkisebb felszereltség is. Ennek ellenére is nagyon jó minőségű anyagokat használ, minden határozott, férfias vonalak a műszerfalon. Minden nagyon ergonomikus. A középkonzol a vezető felé néz, akármit szeretnék nyomkodni, kézre esik. A kilóméteróra klasszikus és ezt szeretem! Futóműve feszes, öreg korára sem csörög-zörög. Nem ropog egy műanyag sem, nem nyikorog. Ez egy BMW! Összerakták rendesen. A váltó rövid úton, és pontosan jár. Mondjuk rögtön a kar alatt van a váltó, konkrétan közvetlenül benne kavarunk, nincs rudazat meg egyéb sallang. A könyöklőt is eltalálták, pont ott hosszú ahol kell, hogy alá támasszon és pont ott rövid, ahol szükséges a hely a váltáshoz. Az üléseket az idő nem marta meg. Nem tudták kiülni, maradt kemény a szivacs és tart a mai napig. Pedig ezt az alanyt nem kíméli a tulaja. Hidegen is már túrja neki, mondhatni elkeni a száját; még ha nem is ad erre okot a motor ereje igazán. :) Mégis bírja, nincs baja. Megy!

P1040038

A piaci értéke ennek a kocsinak kb. 300.000 Ft. Tudom ajánlani, mert megbízható és viszonylag olcsó az alkatrész ezekhez már. Ha valaki kifog egy szép darabot és megbecsüli, az nagyon sokáig autó lesz még neki!

Üdv: TiTi

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb