fbpx

AZ ÚJ LAND ROVER DEFENDER V8 BOND EDITION LIMITÁLT SZÉRIÁT A ‘NINCS IDŐ MEGHALNI’ CÍMŰ FILM IHLETTE

A Land Rover SV Bespoke az új Land Rover Defender V8 Bond Edition limitált szériával köszönti a 25. James Bond filmet, a szeptemberben moziba kerülő ‘Nincs idő meghalni’-t.

A Defender 110 és 90 kivitelben egyaránt elérhető széria megjelenését a ‘Nincs idő meghalni’ című filmben látható Defenderek felszereltsége és kivitele ihlette. A Defender V8 Bond Edition kiterjesztett fekete optikai csomagot kapott, 22 colos Gloss Black kivitelű Luna könnyűfém keréktárcsákkal, karakteres Xenon Blue első féknyergekkel, valamint hátsó ‘Defender 007’ emblémával.

Az utastérben is számos olyan egyedi részlettel találkozhatunk, a megvilágított ‘Defender 007’ küszöbdíszlécektől kezdve az ösztönösen kezelhető Pivi Pro szórakoztató rendszer érintőképernyőjén rendszerindításkor megjelenő, exkluzív animációig, amelyek a Land Rover és a James Bond franchise közötti, régóta fennálló együttműködés előtt tisztelegnek. Éjjel az egyedi ‘007’ grafikájú talajmegvilágító lámpa teremt különleges hangulatot.

A világszerte mindössze 300 példányban elérhető Defender V8 Bond Edition utasterében lézergravírozás hirdeti, hogy az autó a limitált széria része. A 300 példány egyike már gazdára is talált Magyarországon.

A belteret emellett az SV Bespoke logó díszíti. A különleges Defendereket az Egyesült Királyságban, a járművek személyre szabására szakosodott SV Bespoke részleg szakemberei alakítják ki.

A közelmúltban bemutatott Defender V8-ra épülő Bond Edition 5,0 literes, V8-as kompresszoros benzinmotorja 525 lóerőt és 625 Nm forgatónyomatékot küld a kerekek felé a nyolcfokozatú automata sebességváltón keresztül. A Defender V8 90 álló helyzetből 5,2 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 240 km/óra.

A modell a menetteljesítmény és a vezetési élmény vadonatúj szintjét kínálja, köszönhetően a nyolchengeres benzinmotornak, valamint a professzionálisan áthangolt futóműnek és erőátvitelnek, amelyek együtt minden idők leggyorsabb, legélvezetesebben vezethető Defenderét eredményezték.

Az egyedi hangolású futóművel (többek között exkluzív rugókkal és lengéscsillapítókkal), illetve erőátviteli rendszerrel (pl. új elektronikus aktív hátsó differenciálművel) felszerelt Defender V8 minimális oldaldőléssel dinamikusabban és élvezetesebben vezethető, ráadásul mindezt jellegzetes V8-as hangzással festi alá.

A ‘Nincs idő meghalni’ legizgalmasabb jeleneteiben nem csak a Defendereknek jut szerep: a kalandból két Range Rover Sport SVR is kiveszi a részét. A 2021. szeptember 30-tól látható filmben egy Range Rover Classic és egy Land Rover Series III is megjelenik.

A Cary Joji Fukunaga által rendezett ‘Nincs idő meghalni’ főszereplője az a Daniel Craig, aki most ötödször és utoljára alakítja Ian Fleming James Bond 007-es karakterét. A film 2021. szeptember 30-ától tekinthető meg a magyarországi filmszínházakban.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb