fbpx

Az autóvásárlás jövője

Az elhatározás, miszerint autót szeretnénk vásárolni, csak a kezdő lépés egy viszonylag hosszú és göröngyös úton. A leendő tulajdonos motiváltsága könnyen elillanhat, ha több hétig kell válogatnia, nézegetnie, hogy megtalálja álmai négykerekűjét. Az autotveszek.hu segítségével amellett, hogy lényegesen lerövidül a kutatással töltött idő, segítséget is kapunk az ajánlatkéréstől kezdve a vásárláson át egészen az átvételig.

autotveszek

A cégcsoport vezetőiről érdemes tudni, hogy több, mint húsz éve vannak a szakmában, ismerik az autóvásárlás apró fortélyait, tudásukat pedig oly módon próbálják kamatoztatni, hogy az a vásárlónak is hasznára váljék. Számos márkakereskedéssel, szervizzel vannak szakmai kapcsolatban, melynek köszönhetően a vételár, vagy az esetleges felmerülő költségek is jelentősen csökkenthetőek. Az eddig jellemző vásárlási irányt lényegében megfordították, hiszen nem a vevőnek kell ajánlatért koslatnia, hanem fordítva, a kereskedő ajánlatát tolmácsolják az ügyfél felé. Ez mindkét félnek jó, hiszen a kereskedőknek versenyezniük kell egymással (ami minőségben mindenképp előrelépést hozhat az autókereskedelem világában), a vásárló pedig a legjobb ajánlatot választhatja ki, anélkül, hogy hosszú napokig válogatnia kellene.

Mielőtt  rávágnánk, hogy „De a használtautós weboldalakon olyan könnyű megfelelő járművet találni, miért van szükség erre?”, gondoljunk csak bele, hogy hány olyan hirdetéssel találjuk szembe magunkat nap, mint nap, melyeknek a fele sem igaz. Képszerkesztő programokkal eltüntetett horpadások, visszatekert kilométeróra, apró mókolások, melyek később nagy galibát okozhatnak. Tévedés azt hinni, hogy ezek csak az olcsóbb autóknál fordulnak elő, hiszen ugyanúgy a több milliós járműveknél is szoktak „okosságokat” elkövetni, hogy minél több maradjon az eladó zsebében. Az autotveszek.hu esetében ez a veszély nem áll fenn, választék szempontjából sincs aggodalomra ok, hiszen a partnerhálózat országos, egy egyszerű adatlap kitöltésével pedig villámgyorsan ajánlatot is kérhetünk a kereskedőktől.

Valószínűleg ez a jövője az autóvásárlásnak, hiszen szakértőkre bízni a választást sokkal biztonságosabb, mint előzetes tapasztalat nélkül belevágni. Alighanem ez a legkönnyebb út, legyen szó új, vagy használt gépjárműről.

Bense Róbert

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb