fbpx

A SportVerda stábja készített kisfilmet a Ferrarinak

A Ferrari a földkerekség talán legismertebb márkája, éppen ezért sportautóinak és a névhez tartozó termékeknek ritkán készítenek reklámfilmeket, hiszen az ágaskodó ló már saját magát eladja. Sok-sok híresség örömmel fogadná, ha a Ferrari termékeit reklámozhatná, de ezúttal nem egy világsztár kapott felkérést, hanem Tordai István, a SportVerda műsorvezetője kapta meg a lehetőséget, hogy a Ferrari óramárkájának filmjében szerepelhessen.

„Alig hittem el, mikor a hazai importőr megkért, hogy szerepeljek a Ferrari órák legújabb filmjében. Visszakérdeztem, hogy biztosan rám gondoltak-e, hiszen ott van például John Travolta vagy Daniel Craig és még sorolhatnám a világsztárokat. A Ferrari világmárka én pedig nem vagyok világsztár. Azt válaszolták, nincs semmi félreértés és azt is szeretnék, hogy mi – vagyis a SportVerda stáb – készítsük el a filmet.” – kezdet a műsorvezető.

„Szereztem egy 612 Scaglietti-t, ami nagyon ritka és nem úgy néz ki, mint a Ferrarik általában. Direkt nem akartunk piros Ferrarit. Sok munka után elkészült a 15 másodperces film, mellyel azt hiszem eddigi pályafutásom talán legnagyobb kihívását teljesítettem. Egyébként, amikor nézem a filmet, még mindig nem hiszem el, hogy az ott én vagyok.” – mondta dr. Tordai István.

ecotrex

Javasolt cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb